Predestination

Suat
Suat

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ön yargıyla yaklaşıp efsane diyerek çıktığım bir film oldu benim için. Hâlâ etkisinden çıkmış değilim. Çok güzeldi. Tekrar izlerim diyebileceğim bir filmdi. spoiler: Hele ki o ana karakterin filmdeki her şey olması. Kendini doğurup kendine aşık olması
yani anlatamıyorum bile gerisini o derece beynimi yaktı film.
bukanalgizli
bukanalgizli

26 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmdi.
filmi şöyle özetliyim:Annem bile beni tanıyamaz
:Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan
rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Orijinal, 'kafa açan' türden bir yapım. Finaldeki sürprizi bir süre önce tahmin etmeniz yüksek ihtimal, ancak yine de sürükleyici. Arka planda kalmış, tercih edilebilir filmlerden. Zaman yolculuğu janrında konusu ve finali bakımından kendine özgü bir yer edinmeyi başarıyor.
Kerem E
Kerem E

5 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Harika filmdir sorgulamadan izlenmelidir cunku begenmeyenler boyle bır fılmi düşünemez bile ama film yapılmıs ve sızı beklıyor
Leyla S.
Leyla S.

14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısına kadar durağan sıkıcı olmadan ilerliyordu ikinci yarından itibaren ne oluyoruz dedim kafam karıştı beynim yandı Şeytan deteylarda gizlidir.Zor film beğenen biri olarak çok etkilendim İyi bir filmin etkisi kolay kolay geçmez Predestination tamda bu hissiyatı veriyor
Free Angel
Free Angel

9 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kader... bir paradoks filmi. spoiler:
kendi kendini hamile bırakıp kendi kendini doğurup kendi kendini arayıp kendi kendini öldüren bi adam. Paradoksundan ötürü mantık hatası aramak saçma olur. Filmin en güzel tarafı herşeyi bildiğinizi zannedip filmin sonunda hiç bişeyi bilmediğinizi görmektir :) film çok güzel kesinlikle izlenmeli. Bence verdiği mesaj insanın başına ne gelirse kendi elinden gelir kendi hatalarımızın bedelini öderiz başkaları değil biz kendimize zarar veriyoruz hep.
Ümit G
Ümit G

30 Ekim 2018 tarihinde eklendi
spoiler: abla abi olduktan sonra hic mi aynaya bakmadi, hic mi yillar once kendisini terkeden adama benzedigini goremedi? ve ayrıca abimiz zaman makinasıyla geriye döndüğünde hiçmi karşı dejavu yaşamadı hiçmi kendi kendine sormadı yıllar önce ben kızken bir adamda aynı şekilde benle tanışıp aynı şekilde beraber olduk diye...
Banu_33
Banu_33

7 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Inception ile benzerlikler gosteren essiz bir film. Sinemada iyi ki izlememisim. Bazi yerleri ozellikle sona dogru geri sarip izletecek kadar sizi sasirtan bir film cunku. Mutlaka izlenmeli ve film arsivinizde bas koseyi almali bu film
Kerem E.
Kerem E.

5 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Predestınatıon cok etkıleyıcı dıkkatlı ızlenmesı gereken role oyuncuların cok ıyı oturdugu ozellıkle sarah snook) harıka bır bılımkurgu fılmı,efsane
ÖZCAN CAN C.
ÖZCAN CAN C.

10 Ocak 2018 tarihinde eklendi
arkadaş çok zaman geçmiş üzerinden ama ben yorumları okudum,,paradoks konusunda mantık arayan vatandaşların kapasitesi belli.tartışmaya yada yazdıklarına cevap vermeye bile tenezzül etmem..Filme Rakip baska bir film bulamazsınız..şudur diyen varsada dünya üzerindeki genel puanları karsılastırım burada kanıtlasın..Beyin Yakma Filmi..Beyni zorlamadı diyen arkadaslar filmin akışını anladıgını sanan anlamayanlardır.
Ahmet D.
Ahmet D.

20 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Kendi kendine aşık olup, kendini hamile bırakan, sonra doğan kendini alıp yetimhane kapısına bırakarak kendisi olmasının yolunu başlatan, kendisi olan bombacıyı vurarak olayı temizleyen zamane ajanının saçma sapan, kurgulanamamış hikayesi. Diğer tüm saçmalıklara eyvallah diyelim, ama her şeyin başlangıcı olan o bebeği oraya nereden getireceksin. Nerden tutsan elinde kalacak bir saçmalık.
RESUL K.
RESUL K.

12 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Çok esaslı bir film gibi başlayıp, zaman içinde kadınken, erkek olan, sonra zaman içinde yolculuk yapıp kendi kendine aşık olan, kendi kendini aldatan, kendi kendini hamile bırakan offfff!! Beyniniz yandı dewğil mi? Kısacası tam bir fiyasko
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Kasım 2016 tarihinde eklendi
kesinlikle sahne sahne hatta kare kare izlenmesi gereken bir yapım finali zaten efsane paradokslar üzerine farklı bir film 7/10
antiskop
antiskop

23 Mart 2016 tarihinde eklendi
Çok saçma bir film gereksiz yere gerilim yaratmaya çalışıyor bilim kurgu yaparsınız anlarım da bu kadar da saçmalanmaz ki 10 / 3
YılmazPütün
YılmazPütün

20 Nisan 2017 tarihinde eklendi
"Mindfuck" film severlerin kesinlikle izlemesi gereken inanilmaz bir film. Türünün en iyi orneklerinden film gerek senaryosuyla gerek kurgusuyla gerekse surpriz finaliyle sizi cok eglendirecek ve cok sasirtacak. Sayfalarca yorum yapilabilir bu film icin ama spolier vermemek icin fazla uzatmayacagim. 10/9