Film paradoks bir döngü içinde ilerliyor, film başlarda karışık gelsede ikinci bölümde taşlar yerine oturuyor, dark tarzı bir film, bir hayran kitlesi var lakin bu tarz filmler hoşuma gitmediğinden beni pek etkilemedi , paradoksun sağlam bir zemine ve nedene oturulması gerekir, ancak o zaman anlam bulur, ama sen sadece döngüyü anlatıp özü sadece döngüden ibaret tutarsan o film olmamış demektir.
Bilimkurgu, zaman yolculuğu gibi kavramların dahil olduğu bir film izleyecekseniz beklenti biraz yüksek oluyor haliyle. Film, başlarda sanki hikaye büyük bir gizeme dönüşecek ve size vay be! dedirtecek gibi ilerliyor ama ortalarına geldiğinizde hemen hemen hikayeyi çözüyorsunuz ve bu hikayede ne aman aman bir zeka, ne de oturmuş bir kurgu var. Bütün hikaye, bir adamın farklı zamanlarda başka kişilikteki hayatı. Özgün bir hikaye değil, senaryo eksik kalıyor. Türk dizilerindeki kimin eli kimin cebindenin bilimkurgu ile soslanmış ve zaman yolculuğu gibi popüler bir malzeme eklenmiş hali.