Sırlar Oteli
3,6

MojoRising
MojoRising

12 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi birçok arkadaş beğenmiş, alttaki yorumları okuyunca bunu gördüm. Ben niye bu film çok beğenemedim diye kendime sorduğumda şu cevapları buldum: Milla Jovovich ve Mel Gibson. Milla kadar güzel bir kadının -belki de dünyanın en güzel kadınlarından- bu filmdeki Eloise olabileceğine bir türlü inanamadım film boyunca. Sanırım biraz daha ''normal'' bir aktris seçilmeliydi bu role. Gibson'ın da bu rolde gerçekten kötü bir performans sergilediğini düşünüyorum. Belki de Gibson'ın oynadığı karakter yeteri kadar başarılı bir şekilde kağıda dökülemedi. Sözün özü; filmin finalini yıllar sonra bile hala unutamasamda yanlış casting bu filmin klasik olabilmesini engellemiş gibi. Kötü bir film olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, sadece böyle bir hikayenin çok daha iyi aktarılabilecekken filmin orta seviyelerde kalmasına üzüldüm cidden.
odinhan
odinhan

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin çok değişik bir tarzı var.İstenilse senaryodan müthiş bir gerilim-cinayet filmide çıkarmış ama yönetmenin amacı bundan ziyade Hollywood-medya-akıl hastalıkları-toplum konularında mesaj vermek ve özgün bir film yapmak olunca karşımıza böyle bir film çıktı.Müthiş değil ama ince ve güzel düşünülmüş farklı bir yapım.Milla iyiki oynamış demeden de edemeyeceğim tabii.
Mert H
Mert H

18 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Hikaye klasik bir cinayet soruşturması olarak başlıyor. Fakat kısa sürede tempo ve duygu değişiyor. Filmin kalbi olan Tom Tom rolü Jeremy Davies tarafından gerçekten çok iyi işleniyor. Zaman zaman tempo düşüklüğü olsa da genel olarak akıcı olduğunu söyleyebilirim. Herkese hitap eden bir film değil ancak sabırlı ve şiirsel sinemayı sevenler için izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Doğru ruh haliyle izlenirse uzun süre akılda kalacağını düşünüyorum.