Film sürükleyici ve insanı sıkmıyor, çok aksiyon dolu bir film değil fakat oyuncuların kalitesi filmi baştan sona izlemenizi sağlıyor, kesinlikle vakit kaybı değil, belki açıp defalarca izlemezsiniz fakat mutlaka bir defa izleyin derim.
film elbette kusursuz değil, keza oyuncular da yönetmen de izleyen de yaşayanda. yaşım 50 şımarık bir yorum gördüm üye oldum Fulya Betül Ö. seyrek çoraba sıçarak ağzının ortasına vurulmasını diliyorum, o şımarık eleştirilerin varoş ieyleri eleştirirken yok. ben kimsenin hayranı olmadım bu yaşıma kadar, hiç duvarıma layık poster olmadı, hayran olduklarımın posterleri yoku, sadece dikkat çekme çekmek için bi kaç kalıbı ağzında geveleyerek yazdığın yorumuna bizim sokakta SUSAM derler Fulya Betül Ö. film dizi izlemeden de eleştirirsin bu önyargı ile, öner bi film izleyelim birbirimizden habersiz yorumlayalım bakalım hangimiz ne kadar neye göre doğru yahut yanlış. dayanaksız içi boş şişirilmiş konuşma