Halil İ.
1 değerlendirme
26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Izlenmeye değer bir film olmuş. Yalnız ufak bir tavsiye vereyim kız arkadaşınızla falan gidecekseniz bir kerede yalnız izleyin (:
Mükemmel bir yapım olmuş. Aytaç Ağırlar ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu göstermiş bu filmde. Bir başyapıt diyebilirim. İzlediğim en iyi Türk Romantik filmi oldu bu seri. Aytaç Ağırlar'ın ve filmde emeği geçen herkesin ellerine, kollarına, yüreklerine sağlık.
en sevdiğim film serisi ilkinden daha cok seviyorum hele gizemi oynayan kadın gerçekten güzel oynamış seriyi kacıncı kez izledim bilmiyorum ama bence türk yapımları arasında en iyi aşk filmi serisi 10/10
İlk filmden elde edilen ticari başarı ve beğeni, geç de olsa (yaklaşık 4 sene), ikinci filmin yapılmasının en büyük nedeni. Senaryo ise ilk filme nazaran daha zayıf ve sorunlu.
GENÇLERE içkinin yararlarını göstermek için yapılmış bi başyapıt...bi film sadece içki üzerine kurulu olur mu be kardeşim yazık bomboş bi film bi daha mı asla üçü çekmeyi denemeyin bile...
Filme gitmeden önce bi beklentim yoktu ama çıktığımda iyi ki gitmişim dedim ilkokul kadar güzel ama seriye devam etmesinler inci reçelinin ruhu gider gidin izleyin alkol konusunda da evet fazla ama çıkın dışarıya bakın gerçek hayat nasıl herşey çok iyi filmde
Halil SEZAİ zayıflayınca daha yakışıklı olmuş yorumu il başlayım ne alaka ise, işte İncir Reçeli 1 ve 2 sonrasında, sanki bir yakınınızmışcasına sahipleniyorsunuz oyuncuları, eh bu da demektir ki bu film iyi ve kesinlikle izlenmeli, film sonrası kendinizi alkole vermeyin çünkü çok fazla içki sahnesi var