rusell crow un al pacinodan daha iyi performans sergilediği bu film çok büyük bir tütün şirketinde çalışan r crow un görüşleri şirketin yöneticileri ile uyuşmadığı için işten çıkarılıyor şirketin yöneticileri nikotinin zaralı olmadıkları konusunda demeç veriyorlar r crowda al pacinonun düzenlediği 60 dk adlı programa bunun aksini idda etmek için açıklamada bulunur ancak tam yayınlanacağı an ortadan kaldırılır . kritik: film sağlam senaryosuna ve güçlü diyaloglara rağmen izleyiciyi yeterince ekrana bağlıyamıyor ayrıca bp de film aksiyon fimli olarak gösterilmiş alakası yok film biyografi drama dır. vasat bir görüntü yönetmneliği ayrıca fimin birkaçyerinde el kamerası kullanıdığını sanıyorum kötü bir sinematografi olmasına karşın al pacinonun ve özellikle rusell crowun pewrformansı bu filmi izlemye değer kılıyor
1997-1999-2007 sanırım üç tane köstebek isimli filmden bu ikincisi veeee üçününde kadrosu sağlam en beğendiğim ilki idi tabiki. :) bu filmde umduğum kadar olmasada farklı bir köstebek filmi gerçi bu isim uymamış filme tam manada köstebeklik yok alenen var. aşağıdaki arkadaşın dediği gibi iletişim üzerine güzel bir film. Aksiyon arayanlar izlemesin. ;) iyi seyirler
filmi çok büyük beklentilerle izlemiştim.. hele oyuncuları görünce tamam dedim baya iyi bir filme benziyo.. fakat filme başladım..başlarda sıkıldım baya,sonradan düzelir dedim tık yok kardeşim.. Pek beğenmedim..oyuncuların hatrına 10/7 =( =(
adam gibi oturup izlrseniz sıkılmassınz ama bazlarına sıkıcı gelebilir doğru film süresi uzun ve oyunculuklar daha çok ön planda ama kötü bir filim değil al pacino var yetmezmi