Köstebek

Gereksizce uzatılmış, boş zamanınız varsa izleyin. Oyuncular hatrına 10/7
naked-soul
naked-soul

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
10 yıl önce izlemiş olsaydım hayatımın filmi olabilirdi. filmin kesinlikle tempo sorunu var, bunu hissetmemeniz için kendinizi kaptırmak için fazlasıyla zorlamanız gerekebilir7/10
atakanozruh
atakanozruh

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Sağlam ve izleyiciye birçok mesaj vermeye çalışan senaryo, iki müthiş oyuncu ve kalburüstü bir yönetmen tarafından beyazperdeye taşınmış. Böyle olunca da insan ister istemez eşi benzeri olmayan güzellikte bir film bekliyor. Oldukça iyi başlayan yapım, zaman geçtikçe etkisini yitiriyor bence. Özellikle son sahneler hemen bitirelim havasında çekilmiş gibi. Biraz daha sürükleyici olsa başyapıt olabilecek bir film.
widmark-2
widmark-2

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun süresine rağmen sıkmayan , kadrodaki her oyuncunun döktürdüğü , harikulade senaryolu bir film karşınızdaysa hemen izlenmelidir ..
 james007
james007

12 Kasım 2014 tarihinde eklendi
amerıkanın cok uluslu sırketlerı medya aracılıgı ıle dunyayı boyle ıdare edıyor ıste. oldukca gercekcı bır yapım tabı fılmler hep yı sonla bıter.o ayrı. ıkı aktor de gerektıgı gıbı oynamıslar ama al pacıno bır baska .
Jet-Li-2
Jet-Li-2