Öyle profesyonel geçişleri ve hipnotize edici sahnelere lisa gerrard-pieter burke işiyle ortaya çıkmış olağanüstü müziklerin yedirilişi var ki herşey geçilse sırf bu yüzden izlenilip beğenilinir kanımca. Kendine bağlayan atmosferi, olayı izleyiciye hissettirerek empoze edişi ve Russell Crowe un tatmin edici oyunculuğu. Mann dan ciddi bir başyapıt. 8.5/10
aksiyon olmasa bile sizi sıkmayan ender filmlerden. russel harika bir iş çıkarmış. onun oyunculuğunu leonardo di capriyoya benzettim. alpacino ise anlatmaya gerek yok. 10/8
Film konusu gereği çok ağır ilerliyor.Bu yüzden de zaman zaman çok sıkılıyorsunuz.Ancak Al Pacino ve Russell Crowe karşılıklı döktürüyorlar.Hani her sinemaseverin izlemesi gereken filmler vardır ya ’The Insider’da işte o filmlerden biri.
Bir filmde ne beklenecekse hepsi var.Al pacino zaten burada tartışılacak biri değil ama Russell Crowe a bir deginmek istiyorum.Kardeşim bu kadar mı iyi oynanır be.Yer yer politik yer yer gerilim yer yer de kara mizaha dönen,sabırla izlendiginde agızda puding kadar güzel tad bırakan bir film. 8.5/10
crowe un pacinoyu ezdiği filmdir.iki oyuncuyada bayılırım.çok iyi bir film.uzun süresine rağmen sıkmayan ve kendini izletebilen bir film en 8 verdim.meşhur 99 yılında 7 oscar adaylığı almak büyük başarı :D.
Gerçek olaylardan yola çıkan kapitalist düzende şirketlerin insanları nasıl sağılcak inek gibi gördüğünü daha fazla kazanmak için milyonlarca insanın sağlığını nasıl yok ettiklerini anlatan iyi anlatılmış, iyi yönetilmiş, iyi oynanmış bir film.Konusuna göre biraz fazla uzun olması ve yavaş anlatımıyla ve gerçekçi tonuyla zaman zaman hem sıkıcı hem sinir bozucu olabilsede, pacino ve crowe'un başarılı performansları ve güzel sonuyla çok iyi bir film.
Kesinlikle tüm zamanların en iyi filmlerinden biri. Michael Mann de ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Mann'in her filminde olduğu gibi mavi rengin baskın olduğu ve çoğunlukla yakın plan çekimlerin kullanıldığı 'TheInsider'ın görüntüleri ve müzik kullanımı inanılmaz ötesi. Russell Crowe başta olmak üzere (hala bu performansının üzerine çıkamadı) tüm oyuncu kadrosunun harikalar yarattığı son derece iyi çekilmiş bir film. En iyiler listemin de ilk üç filminden biri... (10/10)
10 yıl önce izlemiş olsaydım hayatımın filmi olabilirdi. filmin kesinlikle tempo sorunu var, bunu hissetmemeniz için kendinizi kaptırmak için fazlasıyla zorlamanız gerekebilir7/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.