Keeping Up With The Joneses
3,1

Sertuğ T.
Sertuğ T.

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
" Tabikide Komşularımıza Yardım Edeceğiz " KEEPİNG UP WİTH THE JONESES uzun zamandır beklediğim bir filmdi. Sanırım Gal Gadot oynayacağı ve bir aksiyon filmi olacağı için bu kadar heyecanlıydım ama mallesef ki Türkiyeye gelmedi film neden gelmediğini filmi izledikten sonra anladım zaten . Gelelim filme film aksiyon - komedi kategorisinde sayılabilcek bir film . Çok bekletiyle izledim ama Mallesef beklediğim kadar iyi değildi. Şunu söylemeliyim ki filmde Gal gadot tan başka beğendim oyuncu yoktu . Oyunculukları iyiydi ama Gal Gadot resmen filmi tek başına götürdü onu izlerken diğer oyuncuları takmadım bile . Aksiyon sahnelerindeki başarısı olsun Doğduğu yer Olan İsrail le gönderme olsun .Gal gadot cidden bu filmde oyunculuğunun sınırını zorlamış her yönden bu filmde harikaydı . Film biraz absürd komedi espiriler genelde cinsellik üzerine espiriler ama bazıları var ki cidden güldürebiliyor. Filmin sonunu beğenmediğimi söylemeliyim çünkü açık kapı bitti ama genede 2. sinin gelmesini çok istemem çünkü dahada kötü bir sonuç çıkabilir. Siriye Homelande göndermeleri çok iyiydi . Sondaki aksiyon sahneside iyiydi . Ama baş kötü için aynısını söyleyemem aşırı absürd bir baş kötüydü .Kısacası boş zamanda izlenebilcek bir film senaryosu yavan ve karakterler çok iyi değil tek artısı şüphesiz Gal Gadot ve Gal gadotun aksiyon sahneleri. 5