Yeşil Yol
4,7

gokhandedem
gokhandedem

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Süper ötesi bir film tek kelimeyle harika tom hanks'in tum filmlerini hicbir fragmanina bakmadan izlerim 10/10
hakanica
hakanica

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu filme 10 puandan aşağı puan verilmez zaten , inanılmaz bir film.
Melih A.
Melih A.

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Tom Hanks büyük oyunculuğunu burada da konuşturmuş.Filmde Tom Hanks ölüm yoluna giden hapishanede gardiyan ve bir mahkum gelip gardiyanları inanılmaz derecede ana düşüncesi ise 'Hayat bazen o kadar acımasızdır ki gerçekleri size söyletmez'...
Kübra Dilek YENİKOMŞUOĞLU
Kübra Dilek YENİKOMŞUOĞLU

21 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Harika, ağlamaktan içim çıktı.
Anlamak isteyene çok anlamlı bir film.
İzlemenizi mutlaka öneririm…
saw-1111
saw-1111

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
tom hanks ve diğer oyuncuların ustalıklarıyla harmanlanmış iyi bir stephen king eseri
nebi-yildiz38
nebi-yildiz38

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
cok basarılı bir film dram filmlerini pek sevmememe ramen hayatımda izlediğim en güzel filmler den birisi
Yasin emre Dikmenli
Yasin emre Dikmenli

24 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Film olarak gösteririm sağlıyorsunuz fakat fragmanı gösteriyor film gösterime girmiyor bide eski bir film olmasına rağmen
Osman KURAN
Osman KURAN

2 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
FİLİM TAM ANLAMIYLA HARİKA İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM PUANIM 100 ÜZERİNDEN 95 ÇÜNKÜ ADAM SUÇSUZ Yer spoiler:
Ceren Kelek
Ceren Kelek

21 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Harika bir film izlemeyen kaldıysa hemen izlesinn derim mükemmel ötesi bir film izlemeyen kalmasın
Birsen T
Birsen T

24 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Fena degildi ama.benim beklentim daha yuksekti.biraz hayal kirikligina ugramadim degil.ama yine de pisayadaki pek çok filmden iyi.
Kenan T
Kenan T

15 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Ölmeden önce izlenmesi gereken bir film mutlaka izleyin ,............................................
Engin Güneyli
Engin Güneyli

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
The Green Mile; dramatik, etkileyici ve sıkmayan bir özelliğe sahiptir. Filmin süresi biraz daha kısa olabilirdi ama dediğim gibi yine de sıkmadı. M. C. Duncan ile Tom Hanks’ın mükemmel oyunculuklarıyla film zirve yapmış. Konu olarak da gayet güzel bir filmdi. İri yarı bir mahkûmun içindeki nahiflik ile mahkûmları “yeşil yol”dan uğurlayan bir görevlinin enteresan ve acıklı hikayesi...
Meto Can
Meto Can

3 Mart 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerde 1 numaradır kesin ve net hiçbir film bunun kadar iyi değil kesinlikle izlemeniz gerekiyor 3 saate değiyor emin olun
Volkan Yıldız
Volkan Yıldız

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi 10 yabancı filmden en çok etkilendiğim en çok duygulandığım film ilk defa izleyeli 20 sene oluyor aşağı yukarı ve senede bir kaç defa mutlaka izlerim ve hep aynı şekilde duygulanırım
Mevlüt Tıkır
Mevlüt Tıkır

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Müşhiş harika muazzam yıl olmuş 2020 Ve ben korona karantisinden dolayı yeni izleme fırsatı buldum bu yüzden kendimden utanıyorum bunca sene nasıl izlememişim.