ozanhamdi
10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Esaretin Bedeli ile birlikte en başarılı Stephan King uyarlaması ve elbette yine Frank Darabont imzasıyla. Olay örgüsüyle de çok başarılı olan filmi bir sözcükle özetlersem; etkileyici. Coffy'nin Paul Edgecomb'un raporu okuyuşuyla paralel kurgulu yakalanışı ve infazı unutulmazlar arasında.
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
Sinema dünyasının en iyi filmleri arasında.Bence ilk 10’a girmeye de aday.Harika bir film, harika bir konu ve müthiş oyuncular.İzledikten sonra yatağınıza yattığınızda bu filmi düşüneceğinizden eminim.Kesinlikle izleyin.Sizi çok derinden etkileyecek diyaloglar.Özellikle 'Patron' sözü...Hiç düşünmeden 10/10
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Filmin başyapıt olduğunu düşünmüyorum çok yavaş ilerleyen bir ritmi var. Dramatik sahneler elbette dikkat çekici, tarz bir film ama asla kült bir film değil. Oyunculuklar çok üst düzeyde. Yönetmen ve oyuncular harika bir uyum sağlamış. Bu tarz film sevenler kesinlikle izlesin.
tom hanks önderliğindeki oyuncu kadrosu,bizi duygulandırıp ağlatmayı çok iyi beceriyor bu filmde.mükemmel bir konu olduğunu düşündüğüm için de yeşil yol’u oldukça beğenirim.sinemaseverlerin hafızalarında yer etmesi gereken bir yapım olduğu için şiddetle öneriyorum.