Yeşil Yol
4,7

ozanhamdi
ozanhamdi

10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Esaretin Bedeli ile birlikte en başarılı Stephan King uyarlaması ve elbette yine Frank Darabont imzasıyla. Olay örgüsüyle de çok başarılı olan filmi bir sözcükle özetlersem; etkileyici. Coffy'nin Paul Edgecomb'un raporu okuyuşuyla paralel kurgulu yakalanışı ve infazı unutulmazlar arasında.

Her sinemaseverin izlemesi gereken türden...
fearless
fearless

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Herkesin film arşivinde bulunması gereken mükkemmel bir film..insanın filmi izleyipte duygulanmaması mümkün mü?
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
zgrklc
zgrklc

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mukemmel bır fılm ınsanın ıcıne ıslıyor.kelımeler yetersız
pi-bro
pi-bro

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
Majör-2
Majör-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sinema dünyasının en iyi filmleri arasında.Bence ilk 10’a girmeye de aday.Harika bir film, harika bir konu ve müthiş oyuncular.İzledikten sonra yatağınıza yattığınızda bu filmi düşüneceğinizden eminim.Kesinlikle izleyin.Sizi çok derinden etkileyecek diyaloglar.Özellikle 'Patron' sözü...Hiç düşünmeden 10/10
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tom hanks yine konusturuyor oyunculugunu tam bir şölen niteliğinde bir film kesinlikle izleyin
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tam bir klasik ve baş yapıt izlemeyen varsa çok büyük hata işlemiştir ne diyebiliri ki...
HAtunun B
HAtunun B

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
tuffy34
tuffy34

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi sevemedim bi türlü.. hatırladığım tek şey kötü kalpli başkanın yeğeni olan kötü kalpli gardiyan.. sağlam bi karakterdi..
serhatonce26
serhatonce26

25 Eylül 2003 tarihinde eklendi
ulen film izlerken hiçkiriklara boğuldum..film harika
Seza
Seza

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Muhteşem bir konusu var, zaten Tom Hanks de olayı bitirmiş.
sinema
1 ziyaretçi
30 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Filmin başyapıt olduğunu düşünmüyorum çok yavaş ilerleyen bir ritmi var. Dramatik sahneler elbette dikkat çekici, tarz bir film ama asla kült bir film değil. Oyunculuklar çok üst düzeyde. Yönetmen ve oyuncular harika bir uyum sağlamış. Bu tarz film sevenler kesinlikle izlesin.
ayna-fb27
ayna-fb27

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tartışmasız başyapıt
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tom hanks önderliğindeki oyuncu kadrosu,bizi duygulandırıp ağlatmayı çok iyi beceriyor bu filmde.mükemmel bir konu olduğunu düşündüğüm için de yeşil yol’u oldukça beğenirim.sinemaseverlerin hafızalarında yer etmesi gereken bir yapım olduğu için şiddetle öneriyorum.