Yeşil Yol
4,7

durukankurt
durukankurt

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
green mile... bazı filmlere yorum yapmak haksızlıkdır. bazı oyunculara ve de . Tom hanks, bu adam sinema için doğmuş. tıpkı stephen king in nasıl yazmak için doğduğu gibi. ve siz eğer sinemayı seviyorsanız bu filmi sakın izlemeyin evet izlemeyin . ve böylece bu rüya gibi film sanki sadece bana ait miş gibi hissedebileyim :))
real-boy40
real-boy40

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
tom hanksten süper bir oyunculuk ve dram ve duygusallığı tavan yapan bir başyapıt 10/10
widmark-2
widmark-2

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ağladım bu filmde evet beni ağlatan 7 filmin içinde bu filmde var konusu saçma gelebilir ama michael clarke duncan ı böyle bir rolde görmek inanılmaz harika oynamış tom hanks ı sevmem ama o da fena değildi gözüme çarpan barry pepper ve sam rockwell oldu ama graham grenee ve michael jeterde keza iyilerdi
ahmetakbulut33
ahmetakbulut33

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bence tam bir başyapıt. yönetmen diğer filmi
esaretin bedelinde olduğu gibi harika bir iş çıkarmış
Eren Yenigün
Eren Yenigün

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bi film ama eksik yanlarının olduğunu düşündüğüm için 9/10 verdim benim favori filmlerimden ve kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi film...
lovejunkie
lovejunkie

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu filim içinde sölicek bişi yok aslında.kendi bir kült olarak filim dünyasındaki yerini aldı zaten.izlemedinse hala ne duruyorsun.
mali
mali

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Küçük yaşlarda izlediğim bir filmdir. Şahsımda derin izler bırakmıştır. Bir filmi izledikten sonra senin için oracıkta bitiyor ise o filmin kalitesinden şüphe duyarım; fakat Yeşil Yol'un bırakmış olduğu iz tarifsiz.Bu film ile Tom Hanks'e hayranlığım başladı. Netice olarak İzlenmeli ve izlettirilmeli...
funlife

sinde ağlamıştım
mehtap6
mehtap6

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu fl harika favorilerimden biri süper bidaha olsa bidaha izlerim.harika herşey yaa
teo-17
teo-17

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar aranızda yeşil yolu sevmeyen varmı?yokmu :) gerçekten sinema tarihinin bas yapıtlarından biri yeşil ışık pardon yeşil yol :)9/10
Free Angel
Free Angel

11 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Yıllar önce izleyip çok beğenmiştim şimdi bi daha izleyip puanlamak nasip oldu. Tom hanks harika bi oyuncu
okaliptus80
okaliptus80

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
ne diyetim.benim gibi pek de romantik sayılamayacak birinin izlerken gözünde hafif de olsa buğu oluşturmuş bir film.Esaretin Bedeli ayarında olmasa da kalitesi tartışılmayacak bir film,duygusal bir deneyim...izlemediyseniz mutlaka izlemenizi salık veririm...
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gercektende harıka bır fılmdı hapisane fılmler hezaman bana cazıp gelmıstır ama bu fılm baska bıturluydu yaa farklıydı guseldı aldıgı odullerı hak ettmıss klasıkcılerın rafında yerını almıs bır bas yapıttttt
vedek-2
vedek-2

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi her izlediğimde göz yaşlarım bitene kadar ağlarım. Gerçekten çok etkileyici ve benim için çok özel olan bir film. Tabii ki 10 puan... Oyunculuk deseniz muhteşem ötesi..
blackleyy
blackleyy

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
tüm filmler bir yana yeşil yol bir yana.