Yeşil Yol
4,7

Chev
Chev

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu başyapıt için söylenecek o kadar çok şey varki aslında..Lakin kelimeler yetersiz kalır..Böyle filmlere gerçekten kolay kolay rastayamazsınız.Hayatımda seyrettiğim en iyi filmlerden biri.Oyunculuklardan bahsetmiyorum bile..Bu kadar mı mükemmel olabilir,bu kadar mı herşey mükemmel bir şekilde birbirini tamamlayabilir..Sonuç olarak bu şahaser,herkesin ölmeden önce izlemesi gerekenlerin başında geliyor şüphesizki..10/10Bu yapımda emeği geçen herkes büyük bir iş başarmış,hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum.
the-end-2
the-end-2

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Otur,izle,ağla,düşün...
ozzy-badd
ozzy-badd

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tom hanks - micheal clarke duncan ikilisinin muhteşem oyunculukları,usta yönetmen frank darabont un müthiş yönetimi ve duygu seline neden olan unutulmayacak sahneleriyle, sinema tarihine geçmiş muhteşem bir dram başyapıtı...10/10
mehmetakifvtnds
mehmetakifvtnds

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İdam öncesi John Coffey ; Tom Hanks arasında geçen konuşma ve John un su sozlerı beni çok etkilemişti ; Yoruldum, patron. Yollarda yağmurda yalnız bir güvercin gibi olmaktan yoruldum.Hic bi zaman ne yapacagımızı nereye gidecegımızı söyleyecek bir dostum olmamasından bıktım artık.En çokta insanların birbirine kötü davranmasından bıktım.Dünyada hergün hissettiğim ve duydugum acıdan bıktım.O kadar çok var ki sankı kafama cam parçaları sokuluyor,,her zaman her zaman ; anlayabiliyormusun beni patron her zaman bu acıyı taşıyorum
Birde idam edilirken Tom H. le el sıkıştıgı sahnede göz yaşlarıma hakim olamamıstım..Onları sevgileriyle öldürdü Dünyanın her yerinde her gün oluyor ve ben görüyorum patron
Burakrises
Burakrises

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
avatar 9 oskar aldıysa bu film 17 tane oskar alması lazım abi
CeyCey
CeyCey

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
stefen king hayranıyım ve ilk defa bir filmin kitaptaki tada yakın bir tad verdiğine şahit oldum. kesinlikle 17 defa izledim bir 17 defa izleyebilirim.
genius-chemist
genius-chemist

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
her ne kadar gözümden tek damla yaş gelmediyse bile...açıkçası; nedendir bilinmez ama bu filmden hiç etkilenmedim...ama bu kadar kişi beğeniyorsa film gerçekten çok iyidir...herhalde...:d
ill-key
ill-key

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Süper ötesi, harika bir film.. Kaç defa seyrettim kimbilir.. Ama keşke filmini izlemeyipte kitabını okusaydım diyorum bazen.. Kitap daha farklı bir tat veriyor insana..10/10..
er-u-han
er-u-han

13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bütün kitaplarını soluksuz okuduğum ve bana kitapları sevdiren büyük usta Stephen King sunar...Dünyanın en iyi filmlerinden birisi tabii yönetmen Frank Darabont ta müthiş bir yönetmen...
hardserdar
hardserdar

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu filmi hiç unutmadım okadar etkiliyeciki babamla beraber izledim oda bende güz yaşlarımızı birbirimizden sakladık mükemmel 10/10 veriyorum kusursuz bi baş yapıt
kelebekyuttum
kelebekyuttum

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyen ve beğenmeyen yoktur heralde :)
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
merak ediyorum yurttaş kaneye baş yapıt diyen arkadaşlar bu filme ne derler acaba
akimya27
akimya27

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
böylesi etkileyici filmler kolay kolay olmuyo.. tom hanks klasiklerinden biri daha 10 puanı gerçekten hak eden filmlerden
Seza
Seza

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Muhteşem bir konusu var, zaten Tom Hanks de olayı bitirmiş.
beck31
beck31

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kendi türünde ve işlenişinde zirveye oynayabilecek türden unutulmaz bir film.Oyunculuklar, etkileyici sahneler sizi öyle bir sarıyorki niçin defalarca izlediğinizi anlıyorsunuz, fazla söze gerek yok oldukça güzel.8.5/10