Stephen King ve Franck Darabont diyince 1 dakika saygı duruşuna geçmek lazım:) Bu ikiliye bir de Tom Hanks eklenince bu süreyi biraz daha uzatmak lazım:) Bu adamlar sinemaya renk katıyorlar. Sadece izletmiyorlar aynı zamanda yaşatıyorlar, duygulandırıyorlar ve en önemlisi insanı değiştirebiliyorlar. 10/10
Frank Darabont Esaretin Bedeli filmiyle beraber bu filmi de yöneterek başarısını bir kez daha gözler önüne sermiştir. İzlenmesi gereken filmlerden biridir.
hayatımda izledigim en güzel 5 filmden biri..belki de en iyisi..gercekten harika..sürenin uzun olması sizi korkutmasın sıkılırım diye nasıl gectigini anlamıyorsunuz..mutlaka izleyin..
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
Bir Stephen King Romanı 3 saati aşkın dev bir yapım. Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan, James Cromwell ve Barry Pepper gibi iyi oyuncu kadrosuyla tam bir seyirlik. Film boyunca süren gizem, izleyiciyi sarıyor. 4 dalda oscar adayı olan film, hiç birine uzanamadı. Bu da küçük bir dip not.
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
kesinlikle sinema tarihinin en iyi filmlerinden bence bu hikaye kitaptan bile daha etkileyici olmoş tom hanks in oyunculuğunuda zaten laf yok kesinlikle insanı etkileyen zaman ağlatan zaman zaman güldüren izlediğim en iyi 2. drama esaretin bedelinden sonra
frank drabont un müthiş bi eseri daha ya bu adam hapishanedemi doğdu büyüdü ne hapishane filmlerini müthiş yazıyor yönetiyor gerçek şuki yaptığı filmler klasik... izleyin hak verin....