Yeşil Yol

mükemmel bir hikaye..
Betsky
Betsky

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Stephen King ve Franck Darabont diyince 1 dakika saygı duruşuna geçmek lazım:) Bu ikiliye bir de Tom Hanks eklenince bu süreyi biraz daha uzatmak lazım:) Bu adamlar sinemaya renk katıyorlar. Sadece izletmiyorlar aynı zamanda yaşatıyorlar, duygulandırıyorlar ve en önemlisi insanı değiştirebiliyorlar. 10/10
felizfeliz
felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Frank Darabont Esaretin Bedeli filmiyle beraber bu filmi de yöneterek başarısını bir kez daha gözler önüne sermiştir. İzlenmesi gereken filmlerden biridir.
dilek-inan
dilek-inan

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Stephen King harikalarından biri... Film yapılabilecek daha çok eseri var!
mrs-durden
mrs-durden

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir film mutlaka izlenmesi gereken filmlerden birisidir insanı bu kadar etkileyen bir anlatım daha olamaz izlememek çok büyük kayıp
playturkss
playturkss

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film drama mükemmel bir şekilde işlenmiş filmde bütün oyuncular harika oynamış ve ortaya olağanüstü bir film çıkmış
baris-themoviewatcher
baris-themoviewatcher

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izledigim en güzel 5 filmden biri..belki de en iyisi..gercekten harika..sürenin uzun olması sizi korkutmasın sıkılırım diye nasıl gectigini anlamıyorsunuz..mutlaka izleyin..
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş.tom hanks muhteşem ve diğerleri tabiki.bay caffee özellikle harika.izlemeyenler izlesin.
zalim
zalim

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken çok güzel bir film. Kesinlikle tavsiye edebilirim.
socialist94
socialist94

3 Kasım 2007 tarihinde eklendi
braveheart la birlkite beni ağlatan tek film. harika seneryo müthiş bir oyunculuk izlediğmi en iyi filmilerden birisi
serefsonmez
serefsonmez

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir Stephen King Romanı
3 saati aşkın dev bir yapım. Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan, James Cromwell ve Barry Pepper gibi iyi oyuncu kadrosuyla tam bir seyirlik. Film boyunca süren gizem, izleyiciyi sarıyor. 4 dalda oscar adayı olan film, hiç birine uzanamadı. Bu da küçük bir dip not.

ideefixe.com 21.08.2006 yayımlanmıştır.
pi-bro
pi-bro

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle sinema tarihinin en iyi filmlerinden bence bu hikaye kitaptan bile daha etkileyici olmoş tom hanks in oyunculuğunuda zaten laf yok kesinlikle insanı etkileyen zaman ağlatan zaman zaman güldüren izlediğim en iyi 2. drama esaretin bedelinden sonra
donpehlivane
donpehlivane

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
frank drabont un müthiş bi eseri daha ya bu adam hapishanedemi doğdu büyüdü ne hapishane filmlerini müthiş yazıyor yönetiyor gerçek şuki yaptığı filmler klasik... izleyin hak verin....