ya tom hanksin olduğu hiç bi filme kötü diyemiyorumki.harika bi film belkide harika kelimesi onu anlatmaya yetmiyo.izleyin mutlaka izleyin.müthiş bişey...
bence gelmiş geömiş en güzel tom hanks klasiklerinden biri zaten bi filmin içinde tom hanks varsa film müthiş demektir örn:da vinci şifresi ,azap yolu,er ryanı kurtarmak vb.
Dev bir bedendeki manevi güçleri bizlere çok büyük bir ustalıkla anlatan başta Stephen King'e;M.C.Duncan'a yönetmen Frank Darabond'a ve tabiki büyük usta Tom Hanks'a teşekkürler...
bn varya bu filme hastaym defalarca isledm ve hr izledimde tekrar tekrar ağladm.üç kerede kitabını okudum ve yine izleyebilirm tabiki kitabınıda tekrar okuyabilirim.
Green Mile Stephen Kingin en kısa romanlarından biridir.Film ise gereğinden fazla uzun.Fakat bir gerçeği belirtmek gerekirki Kingin hikayesi bu kadar etkileyici ve dramatik olmak yerine daha fazla gerilim unsurlarını üzerinde bulunduran bir kitapdı.Oyunculuklara söylenecek birşey yok,hepsi harika.Müthiş bir yapıt olmasada gerçekten de başarılı.10/8
çok güzel bir film.Tom hanks filmi alıp götürmüş, performansı inanılmaz.senaryo ise çok dokunaklı. yeşil yolda 3 saat su gibi akıp geçiyor .mutlaka izlenmeli ve arşivlerde yerini bulmalı bence.
Bilmiyorum ama Tom Hanks'e doğuştan gelen bi yetenek midir nedir bu adamın oyunculuğu ve filmleri kötü olamıyor.:)
Yeşil Yol'un "tattırdığı" göz yaşını ve depresyonu çok fazla film veremez size..Gerek oyunculuklar gerekse yönetmenlik harika..Şiddetle tavsiye edilir..:)
filmi kaç kere izledigimi bilmiyorum acıkcasını sölemek gerekırse unuttum :D her ızledıgımdede gozlerım dolmustur bu kadarmı bı ınsan ıyı bı sekılde yapabılır mukemmel bı fılm ayakta alkıslarım ben bu fılmı:d