Yeşil Yol
4,7

Furkan Y.
Furkan Y.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Her zaman diğer filmlerden farklı gördüğüm ilk 5 filmden biri. Oyuncular çok iyi. Herşey çok iyi işlenmiş. Sonuçta bir başyapıt ortaya çıkmış.
sinema
1 ziyaretçi
16 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Stephen King gerçekten çok iyi bir yazar. Bence bu film Esaretin Bedelinden kat kat daha iyi bir film. Bir daha böylesi gelmez... 10/10!!
Tural X.
Tural X.

18 Haziran 2014 tarihinde eklendi
guzel bir dram filmi .fantastik olaylarin bas vermesine bakmayarak oyuncularin mukemmel performansi sayesinde gerceyebenziyor. mukemmel.
Barış K.
Barış K.

11 Haziran 2014 tarihinde eklendi
romana bağlı kalındığından filmin süresi biraz göz korkutsa da (188dk) Tom Hanks'in oyunculuğu filmi sürükleyici yapıyor. Filmin sonunda bile aslında farklı bişey anlatılıyor. gerçekten harika bir film.
Ahmet K.
Ahmet K.

29 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Yine "Ölmeden izlecenecek filmler listesi" nin başında olması gereken bir film. En sertimizi bile hüngür hüngür ağlatacak bir duygusallık barındırmakta.
Melih A.
Melih A.

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Tom Hanks büyük oyunculuğunu burada da konuşturmuş.Filmde Tom Hanks ölüm yoluna giden hapishanede gardiyan ve bir mahkum gelip gardiyanları inanılmaz derecede ana düşüncesi ise 'Hayat bazen o kadar acımasızdır ki gerçekleri size söyletmez'...
Eda C.
Eda C.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Süperdi.Ağladım :) Bu film hayatımda gördüğüm en mükemmel filmdi.Böyle bir film için emeği geçen herkese teşekkürler!
Avni T.
Avni T.

26 Aralık 2012 tarihinde eklendi
evet bir başyapıt.duygusal,dramatik film sevmeyenler dahi bu filmi sever.dramatik filmlerin öne çıkan unsuru ne olay örgüsü ve ne de temalarının çetrefilli oluşudur;temel ölçüt verdiği gerçeklik hissi ve duygu yoğunluğudur.Bu tarz filmin tadına varabilmek için uygun yalıtımış ortam şarttır.iyi seyirler.
sinema
1 ziyaretçi
17 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Dram türündeki filmleri sevmeme rağmen filme hayran oldum. Fazla söze gerek yok. Zaten tüm sinema sitelerinin top 50'sinde var.
dr-
dr-

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Her sahnesi farklı bir anlamla bezenmiş oyuncularıyla beyninize kazınacak bir film The Green Mile.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
dünya sinemasının yüz akı izledikten sonra artık hiçbir şeye ilk baktığınız gibi bakmayacaksınız 10/10
kiminist90
kiminist90

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bence s.king'in filme en iyi uyarlanmış eseri, diğer romanlarını okurkenki hisleri izlerken yaşayamıyorsunuz =/
kemerlee
kemerlee

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Stephen Kingin harika romanından Frank Darabontun uyarladığı büyük bir başyapıt.Etkileyici anlatımı, inanılmaz oyuncu performansları, sarsıcı idam sahneleriyel akıldan çıkmıyacak bir drama.
neehot
neehot

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
bu filme puan verenleri cok merak ediyorum aslında.her şeyi ile mükemmel bir film 1010 luk bir film ben herşeyi ile 1o verdim.Puan kıranlar acaba neresinden kırıyorlar anlamış değilim.
tkevin5
tkevin5

27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Oyunculuk,senaryo her şey harika ve o eski tarz filmlerin havasını yansıtmayı çok iyi başarmış Her ne kadar John Coffeynin iki küçük kızı öldürüp öldürmeme konusu askıda kalmış olsa dahi kesinlikle izlenmesi gereken bir film.10/10