Yeşil Yol
4,7

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Yeşil Yol çok iyi bir film mi? Hayır.Kötü bir film mi? Hayır.İyi bir film mi? Evet.Öncelikle şunu söylemeliyim ki film,ana konusundan başka bir kaç alt konuya ayrılıyor ve bu alt konularla uğraşırken kendi esas konusunu göz ardı ediyor.Ben seyrederken ’’bu konular nasıl birbirine bağlanacak?’’ diye çok merak ettim açıkçası.Ancak yönetmen filmin finaline doğru bunları bir güzel topluyor ve önümüze koyuyor.Bunu da yapabilmek için ustalık gerekiyor tabii.’’Yeşil Yol’’ kimi sahnelerinde derinden etkiliyor izleyicisini.Eğer izleyecekseniz mendillerinizi hazırlayın.Gözyaşlarına boğulabilirsiniz. 8/10
potasyum
potasyum

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Stephen King'in korku öğesi barındırmayan,dram türünde en beğendiğim filmlerinden biri.
ill-key
ill-key

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Süper ötesi, harika bir film.. Kaç defa seyrettim kimbilir.. Ama keşke filmini izlemeyipte kitabını okusaydım diyorum bazen.. Kitap daha farklı bir tat veriyor insana..10/10..
beck31
beck31

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kendi türünde ve işlenişinde zirveye oynayabilecek türden unutulmaz bir film.Oyunculuklar, etkileyici sahneler sizi öyle bir sarıyorki niçin defalarca izlediğinizi anlıyorsunuz, fazla söze gerek yok oldukça güzel.8.5/10
naked-soul
naked-soul

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bir yanda stephan king’in kitabından çevirmiş olduğu abuk sabuk korku filmleri diğer yanda ise izleyen herkesin belki de hayata bakış açısını değiştirecek kadar etkileyici olan yeşil yol...mutlaka izlenmesi gereken bir film.10/10
e-ergener
e-ergener

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Herhalde 10. izleyişim falan... Ama yine de duygulandım.. Herhalde filmin Şaheser olması bu olsa gerek...
mrs-durden
mrs-durden

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir film mutlaka izlenmesi gereken filmlerden birisidir insanı bu kadar etkileyen bir anlatım daha olamaz izlememek çok büyük kayıp
ozanhamdi
ozanhamdi

10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Esaretin Bedeli ile birlikte en başarılı Stephan King uyarlaması ve elbette yine Frank Darabont imzasıyla. Olay örgüsüyle de çok başarılı olan filmi bir sözcükle özetlersem; etkileyici. Coffy'nin Paul Edgecomb'un raporu okuyuşuyla paralel kurgulu yakalanışı ve infazı unutulmazlar arasında.

Her sinemaseverin izlemesi gereken türden...
fearless
fearless

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Herkesin film arşivinde bulunması gereken mükkemmel bir film..insanın filmi izleyipte duygulanmaması mümkün mü?
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
pi-bro
pi-bro

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tam bir klasik ve baş yapıt izlemeyen varsa çok büyük hata işlemiştir ne diyebiliri ki...
tuffy34
tuffy34

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi sevemedim bi türlü.. hatırladığım tek şey kötü kalpli başkanın yeğeni olan kötü kalpli gardiyan.. sağlam bi karakterdi..
sinema
1 ziyaretçi
30 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Filmin başyapıt olduğunu düşünmüyorum çok yavaş ilerleyen bir ritmi var. Dramatik sahneler elbette dikkat çekici, tarz bir film ama asla kült bir film değil. Oyunculuklar çok üst düzeyde. Yönetmen ve oyuncular harika bir uyum sağlamış. Bu tarz film sevenler kesinlikle izlesin.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. Zenci dev beni çok etkilemişti ve elektrikli sandalye de yapılan idamlar, bir adamın kafasının yanması...