JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Yeşil Yol çok iyi bir film mi? Hayır.Kötü bir film mi? Hayır.İyi bir film mi? Evet.Öncelikle şunu söylemeliyim ki film,ana konusundan başka bir kaç alt konuya ayrılıyor ve bu alt konularla uğraşırken kendi esas konusunu göz ardı ediyor.Ben seyrederken ’’bu konular nasıl birbirine bağlanacak?’’ diye çok merak ettim açıkçası.Ancak yönetmen filmin finaline doğru bunları bir güzel topluyor ve önümüze koyuyor.Bunu da yapabilmek için ustalık gerekiyor tabii.’’Yeşil Yol’’ kimi sahnelerinde derinden etkiliyor izleyicisini.Eğer izleyecekseniz mendillerinizi hazırlayın.Gözyaşlarına boğulabilirsiniz. 8/10
Süper ötesi, harika bir film.. Kaç defa seyrettim kimbilir.. Ama keşke filmini izlemeyipte kitabını okusaydım diyorum bazen.. Kitap daha farklı bir tat veriyor insana..10/10..
Kendi türünde ve işlenişinde zirveye oynayabilecek türden unutulmaz bir film.Oyunculuklar, etkileyici sahneler sizi öyle bir sarıyorki niçin defalarca izlediğinizi anlıyorsunuz, fazla söze gerek yok oldukça güzel.8.5/10
bir yanda stephan king’in kitabından çevirmiş olduğu abuk sabuk korku filmleri diğer yanda ise izleyen herkesin belki de hayata bakış açısını değiştirecek kadar etkileyici olan yeşil yol...mutlaka izlenmesi gereken bir film.10/10
Esaretin Bedeli ile birlikte en başarılı Stephan King uyarlaması ve elbette yine Frank Darabont imzasıyla. Olay örgüsüyle de çok başarılı olan filmi bir sözcükle özetlersem; etkileyici. Coffy'nin Paul Edgecomb'un raporu okuyuşuyla paralel kurgulu yakalanışı ve infazı unutulmazlar arasında.
inanılmaz etkileyici bir film. aradan 9 sene geçmiş ama inanır mısınız hala her sahnesini hatırlıyorum ben bu filmin. gerçekten her şeyiyle muhteşem bir film fazla söze gerek yok.
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi.tek kelimeyle muhteşem.tom hanks de michael clarke duncan da rollerini o kadar gerçekçi yapmışki izlerken etkilenmemek imkansız.kesinlikle bi başyapıt 10/10
Filmin başyapıt olduğunu düşünmüyorum çok yavaş ilerleyen bir ritmi var. Dramatik sahneler elbette dikkat çekici, tarz bir film ama asla kült bir film değil. Oyunculuklar çok üst düzeyde. Yönetmen ve oyuncular harika bir uyum sağlamış. Bu tarz film sevenler kesinlikle izlesin.