Yeşil Yol
4,7

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Michael Clarke Duncan, bir daha hiç bu kadar iyi oynamadı...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tom hanks önderliğindeki oyuncu kadrosu,bizi duygulandırıp ağlatmayı çok iyi beceriyor bu filmde.mükemmel bir konu olduğunu düşündüğüm için de yeşil yol’u oldukça beğenirim.sinemaseverlerin hafızalarında yer etmesi gereken bir yapım olduğu için şiddetle öneriyorum.
jamesbond-2
jamesbond-2

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir dram başyapıtı olmuş çok dokunaklı duygu dolu bir filmdi.Üç küsür saatlik bir süreye sahip olmasına rağmen film kendisini çok iyi bir şekilde izlettiriyor.Büyük-küçük herkes izlemeli bu müthiş hikayeyi.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
dünya sinemasının yüz akı izledikten sonra artık hiçbir şeye ilk baktığınız gibi bakmayacaksınız 10/10
beck31
beck31

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kendi türünde ve işlenişinde zirveye oynayabilecek türden unutulmaz bir film.Oyunculuklar, etkileyici sahneler sizi öyle bir sarıyorki niçin defalarca izlediğinizi anlıyorsunuz, fazla söze gerek yok oldukça güzel.8.5/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Yeşil Yol çok iyi bir film mi? Hayır.Kötü bir film mi? Hayır.İyi bir film mi? Evet.Öncelikle şunu söylemeliyim ki film,ana konusundan başka bir kaç alt konuya ayrılıyor ve bu alt konularla uğraşırken kendi esas konusunu göz ardı ediyor.Ben seyrederken ’’bu konular nasıl birbirine bağlanacak?’’ diye çok merak ettim açıkçası.Ancak yönetmen filmin finaline doğru bunları bir güzel topluyor ve önümüze koyuyor.Bunu da yapabilmek için ustalık gerekiyor tabii.’’Yeşil Yol’’ kimi sahnelerinde derinden etkiliyor izleyicisini.Eğer izleyecekseniz mendillerinizi hazırlayın.Gözyaşlarına boğulabilirsiniz. 8/10
odinhan
odinhan

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Green Mile Stephen Kingin en kısa romanlarından biridir.Film ise gereğinden fazla uzun.Fakat bir gerçeği belirtmek gerekirki Kingin hikayesi bu kadar etkileyici ve dramatik olmak yerine daha fazla gerilim unsurlarını üzerinde bulunduran bir kitapdı.Oyunculuklara söylenecek birşey yok,hepsi harika.Müthiş bir yapıt olmasada gerçekten de başarılı.10/8
Chev
Chev

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu başyapıt için söylenecek o kadar çok şey varki aslında..Lakin kelimeler yetersiz kalır..Böyle filmlere gerçekten kolay kolay rastayamazsınız.Hayatımda seyrettiğim en iyi filmlerden biri.Oyunculuklardan bahsetmiyorum bile..Bu kadar mı mükemmel olabilir,bu kadar mı herşey mükemmel bir şekilde birbirini tamamlayabilir..Sonuç olarak bu şahaser,herkesin ölmeden önce izlemesi gerekenlerin başında geliyor şüphesizki..10/10Bu yapımda emeği geçen herkes büyük bir iş başarmış,hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
haksız yere idam a mahkum olan adamın son zamanları.. Konu muthiş.. Kadro ve oyunculuklar muhteşem.. Sürükleyicilik harika.. 3 saat ten uzun film bir solukta bitiyor… on numara beşyıldız bir klasik bu.. Filmlerin babası..
Demirtas
Demirtas

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en etkileyici filmlerden biri. Tom Hanks çok iyi yalnız Michael Clarke Duncan muhteşem.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

10 Mart 2012 tarihinde eklendi
bu ekol filmi izlemeyen kaldimi kaldiysa ne duruyosun cabuk izle :)))
ozzy-badd
ozzy-badd

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tom hanks - micheal clarke duncan ikilisinin muhteşem oyunculukları,usta yönetmen frank darabont un müthiş yönetimi ve duygu seline neden olan unutulmayacak sahneleriyle, sinema tarihine geçmiş muhteşem bir dram başyapıtı...10/10
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. Zenci dev beni çok etkilemişti ve elektrikli sandalye de yapılan idamlar, bir adamın kafasının yanması...
kemerlee
kemerlee

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Stephen Kingin harika romanından Frank Darabontun uyarladığı büyük bir başyapıt.Etkileyici anlatımı, inanılmaz oyuncu performansları, sarsıcı idam sahneleriyel akıldan çıkmıyacak bir drama.
Burakrises
Burakrises