Ortalama puan
3,1
yayın
-
Habertürk
-
New York Post
-
The Guardian
-
Hollywood Reporter
Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Habertürk
"Hüzün duygusunun ağır bastığı, “yaşlanmak güzeldir” diyen masalsı, romantik ve mütevazı bir film bu. “Celeste & Jesse Forever” ile tanıdığımız yönetmen Lee Toland Krieger kendi varlığını belli etmeden olgun bir hikâye anlatma sinemasıyla ikna edici bir dünya kuruyor. Son bölümde “oyuna giren” Harrison Ford’un ise filme hoş ve önemli bir katkıda bulunduğunu belirtelim."
New York Post
“Groundhog Day” ve “Benjamin Button” filmlerini hatırlatan, duygusal yapısı çekici bir aşk hikayesi."
The Guardian
"The Age of Adaline, Blake Lively'i muhteşem bir zamansızlığın içine katarak boş bir film görünümünde başlıyor ve duygusal ve cesur bir drama olarak sonlanıyor."
Hollywood Reporter
Kendi iyiliği için fazla zarif olan bu filmde, Blake Lively fazlasıyla göz alıcı.