Mert H
1.632 değerlendirmeler
10 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Yalnızca finans sektörü ile ilgilenenlere değil herkese hitap eden, tam anlamıyla ağlanacak halimize güldüğümüz bir film. 2008 krizinin anlatıldığı filmde tüm teknik terimler de tüm detaylarıyla açıklanıyor. Oyuncuları zaten daha önceden tanıyoruz ve filmde de bizi yanıltmayarak on numara iş çıkarmışlar. Hatta oyunculuk performanslarının en üst seviyede olduğunu düşünüyorum. Konunun seyirciye aktarılış şekli de kara mizahın dibine vurularak yapılıyor. Bu anlamda filmin dünyada eşi benzerinin olmadığını düşünüyorum.
Finans sektöründe çalışanlar ve ilgilenenler için olağanüstü,kıymetli bir belgesel niteliğinde film,konuya yabancılar için,izlerken, açıklayıcı kitapçık gerekli bence.
Şahsen gerçek olayları anlatan filmleri severim.acı gerçeklerin olduğu bir film,dolandırıcılık ve sahtekarlıgın üstüne kurulu kapitalist sistemin pis yönlerini gösteren baş yapıt bir film.zaten kadro akıl almaz seviyede iyi..ama filmi anlamak gerçekten çok zor.basit bir anlatımı var ama kaçırdığınız en küçük şey herşeyi anlamsız kılıyor.kesinlikle türkçe dublaj izlenmesi taraftarıyım.