Furkn D.
20 Şubat 2016 tarihinde eklendi
yılın en biyi filmi!!! Bu film bambaşka, oyunculuklar üst düzey, senaryo çok iyi ve ortaya çıkan is mükemmel. ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında, ve oscar'ı hakeden film ama sanırım dirilişe kaptıracak.
yine bir oskar yine bir skandal! holywood bunu hep yapıyor sırf papazların sapıklığını anlatıyor diye verilen bir oskar(Spotlight)tamamen yahudilerin yapmış oldugu bir oyun! aksine oscarı bu film almalıydı!her filme bir emsal bir örnek gösterilir ama bu filmin bir emsali başka bir örneği yok.. yıllar sonra bile aklınızda kalacak etkisini hala hissedeceğiniz bir film..
Herkes tarafından izlenmesi gereken kesinlikle güzel bir film, filmin iki yarısı da birbirinden güzel. Bu filmi beğenmeyen gitsin osman pazarlama ya da kanaltürkün full aksiyonlu filmlerini izlesin.
Kesinlikle izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Psikolojik açıdan her şey çok güzel yansıtılmış, ayrıca film dram ağırlıklı olsa da izlerken heyecanlandıran kısımlar da vardı.