Güzel ve Çirkin
3,7

Serkan Çelik
Serkan Çelik

25 Mart 2023 tarihinde eklendi
Böylesine güzel bir hikayenin bir müzikal tarafından mahvolması üzücü. Kurgu, ekipman ve kurgu çok iyiydi, hikaye akışı da iyiydi ama filmin odağını sürekli bozan müziklerdi. O hikayeden harika bir fantastik film çıkacakken, film müziği onu mahvetti. Müziklerle bozulan filmi ne yazık ki oyuncu kalitesi kurtarmıyor. Bu kadar yüksek bir puanı filmin oyuncularına bağlıyorum. Aksi takdirde film bu kadar abartılı müziklerle izlenmeyecektir. Bu tür filmlerde müzikal bu kadar abartılmamalı. Filmde görsellikten ve akıcılıktan çok müzik var!
Turgutkaldirim
Turgutkaldirim

25 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Yüzüklerin efendisi gibi bir seride en çok sevilen bir karakteri oynayan (Gandalf) Lan Mckellen gibi bir aktörün böyle düşük profilde bir filmde yan rolü oynaması gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için. Ayrıca hikayesi olsa bile film boyunca sürekli müzikli diyaloglar çok bunaltıcı ve sığ geldi bana. Onun için 5/10 diyebilirim..
Eylul
Eylul

4 Aralık 2024 tarihinde eklendi
i think average because is boring. to be honest more thrilling it could be and my brother scared of the monster.parents wont really get their kids into this movie until they're older than four and belle is beautiful.perfect a rol