DthepYEK
22 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Film başladığından itibaren ilk bir 10 dakika falan baya iyi gibi geldi. Dedim bu film güzel olacak, sağlam bir aksiyon filmi izleyeceğiz herhalde. Hatta IMDb kullanıcıları bu sefer çok düşük vermiş, film daha yüksek alabilir diye düşünmeye başlamıştım. Ta ki soygunda işler sarpa sarmaya başlayıncaya kadar.
Soygun bir başladı o gözüme hoş görünen film gitti, yerine her akşam bizim yerel Tv kanallarında çıkan klasik, klişe filmlerden biri geldi. Senaryo bir yere kadarmış. Üstad De Niro'nun rolü de iyiydi hatta. Çok daha sağlam bir film olacakken senaryo kurbanı olmuş bir film. Gerçekten yani, öyle saçmalamışlar ki. İzlemeniz lazım yani ama izlemeseniz de olur. Konuyu bir yere bağlayalım derken fazlasıyla mantık hatalarına girilmiş. Bazıları hatta çok komik kaçmış. Yani bu da olmaz dedirtecek kadar saçma şeyler vardı.
De Niro'ya yakışmayan bir film olmuş. Ve başta söylediğim IMDb yine haklı çıktı. Hatta fazla bile verilmiş puanı. Türünün yüzlercesini bulabileceğiniz bir film. İzlemek size kalmış. İyi seyirler... 4.9/10