Film çok güzel!Matt Damon, Jude Law ve tabi ki Gwyneth Paltrow birer harika!Zaten üçü de benim favorilerim!Filmin geçtiği mekanlar büyüleyici! İlk tatil fırsatımda ne yapıp edip para bulucam ve İtalya’ya gidicem!!!Herkesin izlemesi gereken bir film!
kurgusu cok güzeldi, 'hımm ne kdr zekice' diosunuz. izledikten sonra yüzünüzde bi gülümseme bırakan filmlerden.belki iddialı diil ama izlenilicek bi film. izleyin derim
Öncelikle şunu belirteyim bu filmi izlemeden önce büyük bir beklenti içerisindeyseniz haklısınız. Film gerek senaryosu gerek oyuncu kalitesiyle tam anlamıyla bir başyapıt diyebiliriz. Matt Damon'ın zirve yapan oyunculuğu ile Jude Law'ında başarılı performansıyla ortaya çok güzel bir yapım çıkmış. Tabii ki diğer oyuncularda çok güzel performans ortaya koymuşlar. Şimdi gelelim filmin konusuna, filmin konusu da gerçekten de sizi derinden etkileyebilecek durumda. Karakterimiz psikolojik sorunlar çeken bir birey olarak maceraya atılıyor. Kendisi bunların farkında değil tabii ki de, filmde ki o sahneyle bizlerde psikolojik sorun yaşadığını anlıyoruz. Diyeceksiniz ki hangi sahne, izlediğinizde hangi sahne olduğunu çok iyi bir şekilde anlayacaksınız. Aslında filmin heyecanı o sahneden sonra daha da ateşleniyor. Şunu da belirteyim filmde bazı sahnelerde geriliminiz oldukça artacaktır buda size yüksek heyecan ve zevk verecektir. Birde şunu söyleyip noktalamak istiyorum; Ben bu filmi Fight Club filmine biraz da olsa benzettim. Size iyi seyirler izleyin pişman olmayacaksınız.
anlaşılması garip bir film sıkıcı demiyelimde biraz gerginlik katıyor filme değişik şeyler olmasını beklerken sıradan şeyler oluyor gerçekten garibime giden bir başyapıt matt damon'da konuşturmuş gerçekten oyunculuğunu