Yetenekli Bay Ripley
4,1

beck31
beck31

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir dram ve gittikçe tırmanan soslu gerilimiyle ele alındığında bunu söyleyebiliriz.Oyunculuklar güzel, senaryo güzel, sıkmıyor ve izletiyor.8/10
jamesbond-2
jamesbond-2

4 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Matt damon resmen iki kişiyi birden oynamış tam anlamıyla hemde daha zirveye çıkmadığı yıllar,başlarda amaçsız ilerliyor sonradan olaylar hareketleniyor ve sürükleyicilik kazanıyor ama geneline bakarsak biraz uzun olmuş süresi gereksiz birkaç sahne çıkarılırmış,99 yılında 5 dalda oskara aday olan bir yapım zaten talented iyi de bir film özellikle gerilim açısından 8/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

26 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Cok degisik bir konu guzel bir sekilde islenmis. Sonuna kadar merakla soluk soluga izleniyor. Mekanlar olarak gorsel bir solen oldugu gibi, cok basarili oyunculuklar ile sinema tarihine iz birakan filmler arasina girmeyi hakediyor.
potasyum
potasyum

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok zevkli bir film izlerken insanın canını sıkmıyor..
teomansonmez
teomansonmez

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Jude Law,Gwenthy Patrow,Matt Dimon,Cate Blantchet ve Philip S. Huffman'ın çok başarılı performanslar sergilediği iyi ve sürükleyici bir yapım.
ozanhamdi
ozanhamdi

5 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Benim için kışkırtıcı, yer yer kendimle çeliştiğim, sinir olduğum, ancak sonuna kadar dikkatimi ayakta tutan bir filmdi. Başarılı bir psikolojik-gerilim olan yapım, olay örgüsü ve senaryosuyla ön plana çıkıyor. Damon'un en iyi filmi bence.
banadolu
banadolu

22 Nisan 2003 tarihinde eklendi
çok zekice bir filmdi,matt ve jude ise baya iyi oynamışlardı.yalnız filmin sonu insanı rahatsız etmiyor değil hani
fazilzepzeki
fazilzepzeki

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
filmi gayet başarılı buldum.izlerken insanı gıcık ediyor.matt damon çok iyiydi...
Arion
Arion

22 Ekim 2003 tarihinde eklendi
:)= ARKADASLAR EN IYI MR. RIPLEY BENCE BU FILM. HAREKET DESEN HAREKET HEYECAN DESEN HEYECAN . GERILIM DESEN GERILIM BU FILMDE
Ahmet G.
Ahmet G.

23 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Film çok güzel!Matt Damon, Jude Law ve tabi ki Gwyneth Paltrow birer harika!Zaten üçü de benim favorilerim!Filmin geçtiği mekanlar büyüleyici! İlk tatil fırsatımda ne yapıp edip para bulucam ve İtalya’ya gidicem!!!Herkesin izlemesi gereken bir film!
blackinman
blackinman

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel... çok orjinal bir film...
begumm-
begumm-

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bence serinin en iyi filmi..Matt Damonın oyunculuğu çok iyi bu filmde...özellikle sonlara doğru oldukça heyecanlı ve gerilimli..
plusbat
plusbat

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Matt damonın en iyi ve en karmaşık filmlerinden biri. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk sinemada izledim ve sıkıntıdan duramadım.daha sonra tv de yarım yamalak 3-4 kez izledim ve tek kelimeyle hayran kaldım.konu da güzel ama yönetmenin görsel yaratıcılığı müthiş.karakter bölünmesini bir tencere kapağındaki bölünmede anlatması gibi müthiş sahneler var.bi tadına bakın derim
garrettie
garrettie

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
gayet guzel bir film matt damon in beni sasirttigi bir filmdi acikcasi.