Hesabım
    Kikoriki : Yenilmez Takım
     Kikoriki : Yenilmez Takım
    17 Ekim 2014 Sinemada | 1s 30dk | Macera, Animasyon
    Yönetmen Denis Chernov
    Oyuncular: Vadim Bochanov, Sergey Mardar, Anton Vinogradov
    Orijinal adı Kikoriki Team Invincible
    Üyeler
    3,0 2 oy
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Çok çok uzaklarda Kikoriki adası sakinleri istedikleri her şeye sahiptir: Çınlayan kahkahalar, iyi arkadaşlar ve modern hayatın kirliliğinden uzak, doğal güzelliklerle dolu bir yer. Kikoriki'de hayat neşeyle akıp gitmektedir. Ta ki birkaç arkadaş, sadece adını duydukları ve hakkında başka hiçbir şey bilmedikleri bir aletle tanışana kadar: Televizyon!

    Gördükleri süper kahramanı ve onun haricinde de bu sihirli kutunun içinde gördükleri her şeyi gerçekmiş gibi algılarlar ve ekip vaat edilen hayatı görmek için yola çıkar. Amaçları hep o anlatılan büyük şehri görmektir. Çıktıkları macerayla dolu yolculukta televizyonda gördüklerinden çok daha farklı bir dünyayla karşılaşacaktır. Onları neler beklemektedir? Acaba evlerine geri dönebilecekler midir?

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Kikoriki : Yenilmez Takım

    Rus yapımı ilk animasyon ile sonunda tanıştık!

    Yazar: Funda Sularöz
    Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, animasyonun Hollywood tekelinden çıkması animasyon severler için güzel gelişmeler. Ülkemizde de son yıllarda özellikle Avrupa yapımı filmler vizyonda yerini alıyor. Kikoriki : Yenilmez Takım da 3 yıl gecikmeli de olsa, ilk Rus yapımı olarak bu hafta gösterime girdi. Kikoriki adında modern yaşamdan uzak bir adada hayatını sürdüren ada sakinleri, mutlu düzenleri içinde bir taraftan da macera arıyorlardır. Şans eseri buldukları bir televizyon sayesinde ada dışındaki hayatı keşfederler. Ama televizyonda takip ettikleri bir şovu gerçek sanarak… Kötülerle savaşan bir kahramanın yardımcı takımı olmak isteyen bu sevimli karakterler, okyanus ötesine geçmek üzere yola koyulurlar ve maceraları başlar. Kikoriki: Yenilmez Takım; animasyon kalitesi, farklı türde hayvanların Angry Birds karakterleri tadındaki sevimli halleri, Rusya’nın ilk stereo 3D filmi ol

    Fragmanlar

    Kikoriki : Yenilmez Takım - Orijinal Fragman 2:11
    Kikoriki : Yenilmez Takım - Orijinal Fragman
    4.266 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondakiler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    16 Ekim 2014 Perşembe

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Bu Film Hakkında

    Kikoriki, Rusya'nın popüler televizyon serisi Smeshariki'nin ilk sinema uyarlaması olma özelliğini taşıyor. Film, çizgi dizide yaşananların öncesine giderek Kikoriki'nin nereden ve nasıl geldiği sorusunu cevaplıyor.

    Yönetmen Hakkında

    Filmin yönetmeni Denis Chernov bu filmle birlikte sinemadaki ilk uzun metraj deneyimine imza atıyor. Chernov aynı zamanda filmin uyarlandığı televizyon serisinin de yönetmeniydi.

    Teknik bilgiler

    Ülke Rusya
    Dağıtımcı Roll Caption
    Yapım yılı 2011
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 2 başlık
    Bütçe -
    Dil Rusça
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Macera, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

    Yorumlar

    Back to Top