Mert H
1.632 değerlendirmeler
15 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film gerçekten tam bir efsane olmuş , yani bana öyle geldi heralde. Çocuk oyuncuların en az normal oyuncular kadar güzel bir rol takındığını belirtmeliyim , oyuncu seçimleri "on nomero !" Özellikle Duman'dan olması da gayet hoş olmuş bilmem Sezen Aksu'dan olsaydı daha güzel olabilir miydi , biraz düşüneliim .. Hayır !
Yıllar geçtikçe kasetin cdye , cdnin usb ye dönmesi filmin en hoş mizah arkası kalan mizahıydı bence..
Ha kırdığım puanda mantık hatasından ötürü , 1999 yılında fiat linea.. Bir de taksi ! Yok nane şekerli kalem!
çocukluktan 30 lu yaşlara uzanan mutlu sonlu türk aşk filmi… eski şarkılar falan var.. Güzel müzikler var… sürükleyicilik falan iyi.. Ama bir şeyler eksik kalmış.. Biraz sıradan olmuş ama genede iyi seyredilir
Filmi bizim kuşağın objektif değerlendirmesi çok zor.Ama senaryo,kurgu bir tarafa,sanat yönetmenin başarısı,sarp apak ve bülent emin yarar ın oyunculuğu filmde olumsuz olarak değerlendirilebilecek tüm hataları görünmez kılıyor.90 larda çocukluğunu yaşamış bir insanın bu filmi izlemesi zaruridir.