Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
3,2

Serkan Çalışkan
Serkan Çalışkan

25 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
çok güzel bir site ve ayrıca filmleri çok güzel ailecek bu siteden izliyoruz ama böyle reklam koymasalar çok daha güzel olaccak
Şamil Ö.
Şamil Ö.

5 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Şuana kadar serinin en komik filmi ilk filmdi fakat son film, ilk iki filmi unutturdu bana. Bence serinin en komik filmi. Olaylar daha komik, Serinin en sevdiğim karekteri olan Kayınço Gökhan yerini Del Piero Hikmete bıraktı :)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

21 Haziran 2015 tarihinde eklendi
serinin üçüncü filmi yine keyifli yine fazla sorgulanmadan gülüp geçilecek bir kıvamda 6/10
Erkin H.
Erkin H.

29 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Bu Film serisinin bir takipçisi olarak bu defa beyenmedim.Hiç olmamış.İlk 2 seri daha merakli,komik,heyacanli bir şekildeydi. Bu seride kopukluklar,tekrarlik vardi. ama yinede filmde emeği geçen herkese teşekkürler. Bir daha sonrakı serini beklemek üzere..
Önder Y.
Önder Y.

7 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Bu filmle bir kez daha anlaşılıyorki biz Türklerin yaptığı ne iyi film çeşidi komedi.Film her dakikasında eğlendiriyor,güldürüyor,hatta bazen gözlerinizden yaş getirip karnınıza kramp girecek kadar güldürdüğü yerler var.