Senden Önce Ben

Tolgakocak
Tolgakocak

17 Nisan 2024 tarihinde eklendi
cok sevdim sosyal medyada görmüştüm kaydettiğim filmler arasındaydı ve sonunda izledim oyunculukların ve oyuncuların birbirleriyle uyumları güzeldi clark ve willim aşkı olabilirdi ama [spoiler] sonu kötü bitmemesini istedim kalbimi çok kırdı film hayatı cok güzel giden birisinin bir anda motosikletin ona çarpasıyla felç kalıyor işini sevdiği kadını kaybediyor ne kadar insan haline şükretsede insan olduğumuz için üzülüyoruz ötenazi istemesiyle louisa clark üzülsede onu yalnız bırakmıyor onu gezdiriyor konserlere at yarışlarına balayı tarzında tatile götürüyor 10/10
Semanur A
Semanur A

15 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Kitabını da okuduğum muhteşem bir kurgu. Filmini henüz izlemediğim halde fragmanlardan güzel olduğunu çıkardım. Kitabın sonunda ağladığım gibi ağlamam umarım...
Gülsah A
Gülsah A

15 Mart 2019 tarihinde eklendi
Seyretmeye doyamadığım komedi ve dram türünde çok iyi bir filmmmmmm ! İzleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !
Ümit G
Ümit G

15 Kasım 2018 tarihinde eklendi
What Dreams May Come ve Notebook dan sonra en çok etkilendiğim aşk ve duygusal filmlerden biri diyebilirim
Ceyda A.
Ceyda A.

18 Haziran 2016 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi romantik ve dram alanonda filmlerden biriydi. Filmin çekildiği mekan çok iyi seçilmiş,oyunculuklar mükemmel. Uzun süre ağladım, gözlerim şiş ayrıldım. Aşk gerçekten engel tanımıyor, herkese izlemesini tavsiye ediyorum.
şeyma D.
şeyma D.

8 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir film çok severek izledim kitabını okumadım ama hemen alıp başlayacağım ikinci kitabın filmide çekilmeli bence :)
Esra U.
Esra U.

9 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
izlediğim en duygusal ve en mükemmel flimlerden biriydi. oyuncular da gerçekten özenle seçilmiş. kesinllikle izlemeye değer...
Andaç I.
Andaç I.

23 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bir filim izlerken hiç sıkılmadım filimin hikayesi gerçekten çok güzel kesinlikle herkeze tavsiye ederim
Berfin U.
Berfin U.

2 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Kitabı kadar ayrıntılı ve mükemmel olmasa da bu filme ve kitaba bitiyorum insanın aklından çıkmıyor, bitirmek istemiyorsunuz çok akıl alıcı bi hikaye gerçekten herkese tavsiye ederim şu son zamanlarda okuduğum en güzel kitap ve izlediğim en güzel film.
Özlem E.
Özlem E.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film olmuş mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.sonunda çok ağladığım ve bir kaç gün etkisini üzerimden atamadığım şahane bir film.
Nesrin Akbaş
Nesrin Akbaş

23 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film ama sonunu beğenmedim adam iyleşmeliydi ben öyle umut ettim sonu beni çok üzdü :(((