Tolgakocak
17 Nisan 2024 tarihinde eklendi
cok sevdim sosyal medyada görmüştüm kaydettiğim filmler arasındaydı ve sonunda izledim oyunculukların ve oyuncuların birbirleriyle uyumları güzeldi clark ve willim aşkı olabilirdi ama [spoiler] sonu kötü bitmemesini istedim kalbimi çok kırdı film hayatı cok güzel giden birisinin bir anda motosikletin ona çarpasıyla felç kalıyor işini sevdiği kadını kaybediyor ne kadar insan haline şükretsede insan olduğumuz için üzülüyoruz ötenazi istemesiyle louisa clark üzülsede onu yalnız bırakmıyor onu gezdiriyor konserlere at yarışlarına balayı tarzında tatile götürüyor 10/10
Kitabını da okuduğum muhteşem bir kurgu. Filmini henüz izlemediğim halde fragmanlardan güzel olduğunu çıkardım. Kitabın sonunda ağladığım gibi ağlamam umarım...
İzlediğim en iyi romantik ve dram alanonda filmlerden biriydi. Filmin çekildiği mekan çok iyi seçilmiş,oyunculuklar mükemmel. Uzun süre ağladım, gözlerim şiş ayrıldım. Aşk gerçekten engel tanımıyor, herkese izlemesini tavsiye ediyorum.
Kitabı kadar ayrıntılı ve mükemmel olmasa da bu filme ve kitaba bitiyorum insanın aklından çıkmıyor, bitirmek istemiyorsunuz çok akıl alıcı bi hikaye gerçekten herkese tavsiye ederim şu son zamanlarda okuduğum en güzel kitap ve izlediğim en güzel film.