Yapışık Kardeşler
2,2

Mert H
Mert H

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Stuck on you filminden esinlenmiş ve hiçbir yerde bu belirtilmemiş maalesef , çakma bir film konu itibariyle.. "Sana kaymak lazım" , "Sana çakmak lazım" gibi esprilerle ancak salondaki 7-12 yaş arasındaki çocukların güldüğü ilkokul 1 esprileriyle dolu bir film olmuş ki madem 7-12 yaş arasına hitap edeceksin fetişizm , erotizm ve popoya kola sokma şişelerini niye koydun be adam? 1.5/5 fazla gelir heralde bu filme , en son vizyona giren komedi filmi Bana Masal Anlatma'ya bakıyorum , bir de buna.. Biri yeni çağ Türk komedi filmiyse heralde bu taş devri Türk komedi filmi..
Tayfun K.
Tayfun K.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten zaman kaybı. Berbat kelimesi az kalır. Türkçe'de bunu anlatabilecek bir kelime yok. Sakın gitmeyin paranıza zamanınıza her şeyinize yazık olur. Yükselen Türk Sinemasını tekrar aşağıya çekmeye yönelik yapılmış bir film olmuş. Filme vereceğiniz para ile çekirdek alıp evde reklamları seyrederken çitleyin daha çok güler eğlenirsiniz. Koca salon sus pus izledik. Tek gülen 3 çocuktu. İlker Ayrık'a yazık oldu. Keşke hiç yapmasaydı.
Bülent K.
Bülent K.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Arkadas yazik gunah verdigimiz paraya ya. Elestirilerr bakipda gittim filme
dedimki ne kadar kotu olabilirki falan. Kotu otesi. Insani sinemadan
sogutur. Yeter artik 4 5 senedir turk sinemasi gelissin diyoruz.
hep ayni terane donup duruyor. Tv lerdeki diziler bile daha kaliteli.
kaldiki sinemaya gelen insanlarin buyuk bolumu tv de dizi izlemeyen
insanlar. Yazik.
Sadan H
Sadan H

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Mucize filminden daha çok izlendi dediklerinde merak ettim asla beğenmedim.Mucize 1 numara.
fatos K.
fatos K.

24 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
İlker Ayrık' ın oyunculuğunu beğenmeme rağmen filmi izlerken afakanlar bastı. Saçma sapan bir konu, alakasız ve gereksiz bir sürü sahne. Keşke izlemeseydim dediğim filmlerden malesefff
Serkan K.
Serkan K.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
filme gittik ama gitmez olaydık yarısında oğlum ve ben çıkmak zorunda kaldık.7 yaş üstü demişler ama 18 yaş üstü bir film. tam anlamı ile rezil sahneler ile dolu. tamamen cinsellik üzerine dayalı bir film yapmışlar ve aileleri sinemaya çekmeye çalışıyorlar.sakın evladınız ile izlemeyin.
Konan M.
Konan M.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Beyaz showda süper küfürsüz ailecek izlenebileen bi film dedi . Filmin her yerinde açıklık sakın ailecek gelmeyin bide neymiş bütün paradını bbu filme yatırmış bu filme bu kadar para vereceğine git çöpe atki insanların ahlakını bozma . Ben hala senden özür bekliyorum bi lafından dolayı o lafında: ailecek izleyebilirsiniz . Bide film çıkışında çıkarken kaç kişi bu nasıl film dedi üzgünüm ilker ayık ivane ve diğerleri bizimle deilsin
Merve G.
Merve G.

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İlk filmi diye kötü yorum yazmak istemiyorum ama, kötü mizah bitsin yaa
meryem melek y.
meryem melek y.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İlker beyin hayranı olduğumuz için vizyona girdiği günü ertesi gün gittik. birde bir Show programında ilker beyin kendisi o kadar iddialı bir şekilde konuştu ki kendisine güvendik. fakat ben böyle bir film görmedim . Paramıza yazık bi okadarda vaktimize yazık koskoca salon hiç kimse birşeye gülmez mi arkadaş yaaa!!! he şişeyi G.. sokma sahnesine güldük o kadar.
Mehmet C.
Mehmet C.

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İlker Ayrık sunucu ve oyuncu olarak başarılı biri ancak gel gelelim ki aynı şekilde kendi yapıtı olan filmlerde bu başarıyı malesef gösteremiyor.Bu filmde Kedi Özledi filmi gibi çok başarısız oldukça kötü ve dahası komedi filmi ama komik değil.
sinan y.
sinan y.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Gülmek için girdiğimiz bir sinemada bir kere dahi gülmedik ve resmen sıkıldık yani para verseler dahi izlenmeyecek bir komedi filmi.Kesinlikle gitmenizi tavsiye etmem.
Ahsen Y.
Ahsen Y.

5 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Terbiyesizliğin daniskası! Fragmanlarda bu kadar abartmamışsınız sinemaya bir girdik girmemiz ile çıkmamız bir oldu. Bu filmi ailecek izleyen var izlemeyen var.Verdiğim para boşa gitti. Bence gitmeyin hiç güzel bir film değil.Eğer gitmediyseniz kesinlikle MUCİZE filmine gidin.. Tabii bu benim görüşüm..
Bedirhan Ü.
Bedirhan Ü.

11 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Tek kelime ile ''BERBAT '' BİR film olmus,filmin adı yapışık kardeşler ve karakterler birbirine yapışık değil her sahnede belli oluyor resmen sallama bir film olmuş,reklam arasında salonu terk ettim.
nostaljitv n
nostaljitv n

11 Kasım 2018 tarihinde eklendi
puanlama için 1 yıldız bile fazla. Yapışık ikizleri canlandırmak için yan yana dolaşmak yetiyor demek ki. İzleyicinin aklıyla bu kadar mı alay edilir? bu kadar mı özensiz film yapılır? anlayamıyorum. Bari çengelli iğne filan kullansaydınız. Bu kadar serbest hareket edebilen yapışık ikiz mi olur amk.
Taner Akyüz
Taner Akyüz

13 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Dini degerlerini ayaklar altina almisiniz bu reziliktir Islam Dinini kulanarak komik olmaya calisilim bu nasil bi Cahilil hicmi Sayginiz yok nasil böyle bir Filim yapma Cüret etiniz yazik etmissiniz gercekten diyecek hic bir kelime Bulamiyorum