Mert H
1.646 değerlendirmeler
22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Stuck on you filminden esinlenmiş ve hiçbir yerde bu belirtilmemiş maalesef , çakma bir film konu itibariyle.. "Sana kaymak lazım" , "Sana çakmak lazım" gibi esprilerle ancak salondaki 7-12 yaş arasındaki çocukların güldüğü ilkokul 1 esprileriyle dolu bir film olmuş ki madem 7-12 yaş arasına hitap edeceksin fetişizm , erotizm ve popoya kola sokma şişelerini niye koydun be adam? 1.5/5 fazla gelir heralde bu filme , en son vizyona giren komedi filmi Bana Masal Anlatma'ya bakıyorum , bir de buna.. Biri yeni çağ Türk komedi filmiyse heralde bu taş devri Türk komedi filmi..
Yapışık kardeşlerin bile "yapışık" olmadığı, olamadığı bir film. Güya hikaye bu yapışıklık üzerine kurulmuş ama hiç özen gösterilmemiş oyunculuk açısından, ancak filmin bir sahnesinde "bizim karaciğerimiz de bir" dediği için İlker bey, "ha yani baya yapışıklarmış!" diye düşündürüyor. Yanımda arkadaşlarım olmasaydı, kesinlikle bu filmle zaman kaybetmez, hemen çıkıp giderdim. Bu kadar seviyesiz, sürekli belden aşağısına oynayan bir filmi gerçekten hiç beklemiyordum. Espriler güldürmüyor, çok zorlama... Karakterler zorlama... Nasıl bu kadar kötü bi şey yapabildiniz, gerçekten merak ediyorum... İmajınıza yazık olmuş İlker bey bu tırt filmle...
2015 yılında izlemiş olduğum en iyi komedi filmi...Güzel espriler,güzel oyuncu kadrosu ile şuan vizyonda bulunan filmlerden kendini açık ara farkla öne çıkarıyor.
Filmde kufur yok denmisti ama bel alti sahneler oldukca fazla, aileyle izlenilebilecek bir film kesinlikle degil.kaliteli espri icermiyor. Sadece emege saygi duyabilirim.
Igrenc...komik olmayan..sacmasapan..cocluk cocuk hic gitmeyin..benim gittigim salonda aile olarak gelenlerin tamami salonu bosaltti ilk yarida...ilker ayrik i sevdigimiz icin gittik nefret edip geri döndük
HAYATI DA IZLEDIGIM EN KÖTÜ FILIMDI DIE Bilirim cinselliği küfür vs geçtim adamlar EZAN la dalga geçmiş varmı bole birsey ya ezanla nasıl dalga geçersiniz siz kmsiniz. ..
Film Süper Sinemada İzlerken Sinema Gülmekten Koptu Bazı Arkadaşlar Beğenmemiş Olabilir Onlarada Saygı Duyuyorum Ama Film Çoook Güzel İnş En Yakın Zamanda İnternete Düşer
Gerçekten zaman kaybı. Berbat kelimesi az kalır. Türkçe'de bunu anlatabilecek bir kelime yok. Sakın gitmeyin paranıza zamanınıza her şeyinize yazık olur. Yükselen Türk Sinemasını tekrar aşağıya çekmeye yönelik yapılmış bir film olmuş. Filme vereceğiniz para ile çekirdek alıp evde reklamları seyrederken çitleyin daha çok güler eğlenirsiniz. Koca salon sus pus izledik. Tek gülen 3 çocuktu. İlker Ayrık'a yazık oldu. Keşke hiç yapmasaydı.
2015'te vizyona daha kötü bir film gireceğini düşünmüyorum.Soğuk esprilerin çokça bulunduğu bu amaçsız film tam bir fiyasko.Film o kadar sıkıcı ki film arası gelmek bilmedi.Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız aklınızdan bile geçirmeyin derim.
bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim. en kötü film olmaya aday ezanla dalga geçmişler. dini değerlerimze saygısızlık hatsafada. filme gittiğime pişman oldum. içerdekilere saygısızlık olmasın diye terketmedim salonu. 'kesinlikle önermiyorum. paranıza yazık.'
İnanın mecburen bu puanı verdim. Kesinlikle bu puanın bile fazla geldiği bir film. Gerçekten inanamadım sürekli bir 'hadi şimdi başlayacak, şimdi gelicek, şimdi olaylar başlıyor' tarzında bir bekleyiş içindeydim. Salonda bir çok insan fimi izlemeden gittiler. Sırf emeğe saygımdan kalıp izledim ve çok çok çok kötüydü. Filmin adının 'Yapışık Kardeşler' olmasına rağmen defalarca vücutları ayrıldı. Ki yapışık olan kardeşlerin nasıl ayrı ayrı kıyafet giyebildiğini de anlayabilmiş değilim.