Sevimli Tehlikeli
3,4

Hamza A
Hamza A

27 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Çoğu türk filmimden daha iyi hem komedi hem macera hem dram var çok da akıcı sıkılmadan izlenilebilecek bir film
sinema
1 ziyaretçi
27 Haziran 2016 tarihinde eklendi
tyughjkl;,kjhfrty7uijkolmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BurCu S.
BurCu S.

18 Aralık 2015 tarihinde eklendi
harika ve harika bayıldım cok gec ızleme fırsatı buldum ama mukemmel bir film olmuş..müziğinede bayıldım
Hande k.
Hande k.

12 Ekim 2015 tarihinde eklendi
B A Y I L D I M M M M M M M M...... HARİKA OLMUŞ FİLM
Zeynep Ç.
Zeynep Ç.

18 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Film her sahnesinde enerjisini koruyor. Mutlaka izlemelisiniz. Devamı gelirse ilk seansa gitmeyi planlıyorum 
Aysun C
Aysun C

4 Haziran 2015 tarihinde eklendi
bayıldım. gerçekten çok güzel bir flm. bitmesini istemedim. ve 2. sini sabırsızlıkla bekliyorum...
Kübra S.
Kübra S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
MÜKEMMEL BİR FİLM!! zaten oyuncular başarılı zaten ayça hanım karagülde de bir efsane burdada ikisinin planlarını yapıyorum haytımda izlediğim en güzel filmlerden birisi
Nazile K.
Nazile K.

14 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bu filim tam bir baş yapıt 2 defa izledim sinemada ve filmin hiç bir sahnesi gözümün önünden gitmiyor hem ağladım hem güldüm bu filmin devamı gelecekmiş sabırsızlıkla bekliyorum çok Filim seyrettim ama bukadar eylenmedim hiç hatırlamıyorum
Basak ç.
Basak ç.

10 Mart 2015 tarihinde eklendi
Moraliniz bozuk gülmek istiyorsanız, yakışıklı göreyim gözüm gönlüm açılsın diyorsanız, hem gülüp hem de ağlamak hoşunuza gidiyorsa bu tatlı ikili izlenmeli. Filmin jeneriğinde bu ne, ben nereye düştüm diyeceksiniz muhtemelen. No panic! Sevimli ve Tehlikeli sandığınız kadar tehlikeli değil.
yakup d.
yakup d.

9 Mart 2015 tarihinde eklendi
☺☺✌✌❤❤❤❤
alev k.
alev k.

8 Mart 2015 tarihinde eklendi
Baştan sona sürükleyici, adı gibi senaryosu da kendi de sevimli bir film. Kızlar sevgilinizi kolundan tuttuğunuz gibi alıp gidin aksi taktirde sinema çıkışı karşınıza çıkan uzun boylu esmer yakışıklı ilk çocuğa aşık olabilirsiniz :)
Emre D.
Emre D.

5 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bu film baştan aşağı keyifli,eğlenceli harika olmuş çoğu romantik komedi filmlerini geride bırakır.Olumsuz yorum yazanlara aldırış etmeden filme gidin ve keyif alın. Filmde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
İrem A.
İrem A.

26 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Süper bir film olmuş gem güldüm hem ağladım hatta bir ara sinema salonunda hıçkırıklarım duyuldu kısacası çok eğlendim ☺❤
Aleyna K.
Aleyna K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film içinde bir çok duyguyu barındırmış. Çok kaliteli bir film olmuş. Baştan sona kadar sıkılmadan izledim.
dilek e.
dilek e.

21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film umarım hakettiği yeri bulur ben çok beğendim içinde herşey var masalsi konusu cok sürükleyici filmi sıkılmadan izliyorsunuz