oyuncular çok iyi yakışan bir çift olsa bile ilk yarıda dedimki heralde bundan sonra bişeyler olur 2. yarıda da durgundu. yani adam gibi bi konu yoktu. sonu gerçekten saçmaydı. sadece sonda çalan müzik sayesinde biraz gözlerim yaşardı. malesef çok hevesli girdim filme çıktığımda keşke başka film seçseydim dedim.
arkadaş filmde balık var deniz var ama illa tvde gösterilecek düşüncesiyle rakı yok... zaten film yerlede sürünüyor.. bide baskı sonucunda alkolede yer vermemişler iyice vasat birşey olmuş. tüm zamanları en iğrenç senaryosu. tüm zamanların en iğrenç kurgusu. tüm zamanların en iğrenç oyunculuğu. tüm zamanları en iğrenç görüntü yönetmeliği.. tüm zamanların en iğrenç ses yönetmeliği.. filmi izleyipte saatinizi boşa harcamayın.. gidip kurtlar vadisi seyredin daha iyi. yada aklınızza gelebilecek en kötü şeyi izleyin, inanın o bile bu filmden daha iyi gelecek size..
tek kelimeyle berbat. emek ürününe böyle yorum yapsam üzülürdüm ancak emek verilmeden yapıldığı bu kadar basit, özensiz, kötü film olmasından belli oluyor. hayatımda bu kadar acımasız eleştri yapmadım ama senarist kesinlikle yazmayı bıraksın. lisede yazılan özensiz kompozisyon tadında herkesin yazabileceği kadar yazacağına hiç yazmasın bu kadar insanın zamanına parasına yazık olmasın.
Tamamen hayal kırıklığı... Bu kadar iyi oyuncuların böyle basit bir senaryoda rol alması gerçekten şaşırttı. Bırak sinemada izlemeyi tv de bile izlenebilcek derecede olmadığını düşünüyorum. Emeklerine yazık olmuş kesinlikle tavsiye etmiyorum...
ben bu kadar basit ve saçma film görmedm sıkıntıdan catladık ya konusu basit ne oldugu ne bittiği geçisler felan izlerken sıkıor ınsanı anlaşılmayan sahnesi cok ve boşa vakit de hazrcamayın ben bu kadar kötü beklemiyordum doğrusu yıl 2015 olmuş ve bizim çekilen aşk dram filmimiz ileri yerine geriye gdio
İlk defa yorum yapma ihtiyacı duyuyorum, çok kötü ve sıkıcı bir film. Paraya yazık oldu. SAKIN İZLEMEYİN. Merak ediyorsanız bekleyin nete düşsün oradan bakın.
Son zamanlarda izlediğim en kötü film bu oldu. Filmde hemen hemen her sahne tahmin edilebiliyordu ve çok büyük saçmalıklar vardı, örnek vermiyorum spoiler olmasın diye.Türkiye sineması bundan daha iyilerini üretebilir. Umarım bundan sonra böyle kötü filmleri yapmazlar.