Keşke Bu filmi izleyeceğime bin kez izlediğim Kemal Sunal'ın herhangi filmini 1 kere daha sinemada para verip izleseydim. hiç değilse paramın boşa gittiğini düşünmezdim. Senaryoyu ana okulu öğrencileri falan yazıyor sanırım. O Kadar kötü ki senaryo ve replikler iyi oyuncuları bile bitirmiş resmen. Sanırım bu aşk meşk filmlerini Türkiye'de sadece Özcan Deniz becerebiliyor.
Hep merak ederdim sinemada film izlerken uyuya kalmanın nasıl bir duygu olduğunu. Bana bu duyguyu yaşattığı için teşekkür ediyorum emeği geçenlere.... 30 yıllık ömrümde izlediğim en kötü filmdi. Verdiğiniz para bir kenara harcadığınız zamana yazık. 2 saatlik sürede yoldan geçen insanları izlesem daha mutlu olurdum. Filmin senaristini ve yönetmenini kara listeme alıyorum.
yorumları şöyle bi okudumda..ya yapmayın arkadaşlar.burak özçivit in ilk yapımcılık deneyimi olduğunu düşünrsek ve aşkı o kadar sade güzel ve doğal haliyle anlatmışlar ki şarkılar çok iyi mekan görüntü duygu..bence bu kadar kolay harcamayın .benim gerçek fikrim film bencede aşkı en üzel haliyle anlatan saçma sapan sahnelerin olmadığı çok güzel bi film olmuş.kimse yorumlara bakarak gitmeden karar vermesin..türkiye ne berbat filmler gördüki hala ikincisi üçüncüsü hatta dördüncüsü çekilen rezalet sahnelerle dolu.onlara bile bu kadar pirim verirken.bu filmi bu kadar kolay harcamayın.bencede bu senenin en iyi aşk filmiydiii
Türk sinema tarihindeki tüm klişeleri bir filmde bu filmde toplamışlar,sinemamızın tarihini araştıracak gençlere ışık tutabilir. Ama tabi ki olmamış.ayranı severiz, tavuğu da çok tüketiriz evet ama ayranda da tavuk haşlanılmaz ki...!Ne kadar "işte bu tutar" dedikleri romantik sahne varsa hepsi üst üste yığılmış. Her sahnesinden yapmacıklık akan bir film.başkaları adına utanma sıkıntınız yoksa komedi olarak da izleyebilirsiniz. Düşünün spoiler: bilge çoban bile var. bile var.
yahu film yapıyorsunuzda manalı yapın bari kadın haybede geliyor nereden niçin geldiği belli bile değil sonrası klasik film işte sonu ise tam bir fiyasko bir insanın hayal gücü bu kadar mı geniş olur ???
Yemek yapın, gezin dolaşın, bir yerde oturup kahve için, boş boş sokakta tek başınıza yürüyün,temizlik yapın evde , toz alın kırmızı ışıkta camınızı silen çocuklara para verin herşey yapın ama bu filme gitmeyin. Gençliğinize güzelliğinize yazık.
Bu kadar da klışe bir aşk filmi olmaz ki ya bu sahneleri daha önce bir çok kez başka filmlerde izledik.Standartın dışında hiçbirşey yok tam anlamıyla vasat...
Ben de yorumları okudum ve herkes kötü demiş bence o kadar da değil. Zamanınız boşsa bence izlenir. Ha çok bi'şey beklemeyin tabii ama vakit doldurabilirsiniz.
The movie is an absolute horror, unimaginable in the 21-st century trash. Evcen's grimacing and mugging could have brought her the exclusive award of the worst evil of acting in Turkey, but for her "beloved" Ozcivit, who portrayed himself as the worst of a scriptwriter, a producer and an actor altogether. "Horse shit" is what the movie is.