Aşk Sana Benzer

özge y

20 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Cidden kötü
Bayaaaa kötü
Konu neredeyse yok, aşk duygu geçişi, heyecan ... yok yok yavuz bingöl de olmamışın fevkinde . Nereden bakarsan bak. Fenaa
Ali Berkay Tasdemir
Ali Berkay Tasdemir

11 Aralık 2020 tarihinde eklendi
jkbkugljhgvçıfvjçyfjhv jhvjcjgchg vjhvcjchgvch hjvjkchkgchg hgckhgchkggckhggc hgchk chkgchkgchkgchkgchkgc
Sinem Gürsel
Sinem Gürsel

22 Haziran 2022 tarihinde eklendi
çok çok kötüydü, sanki "bu iki oyuncuyu koyalım da zaten saksı gibi dursalar da izlenir " diye düşünülmüş ve hızlıca çekilmiş bir filmdi.
buse g.
buse g.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İnsanları aptal yerine koymaktan başka birşey değil bu.Katlanamıyorsunuz filme konusmalar boş oldugu gibi sahneler alakasız ve konu namına hiçbirşey yok.Burak Özçivit ve Fahriye Evcenin güzelllikleride kurtarmıyor filmi bir müddet sonra onları izlemektende sıkılıyorsunuz.İnsanların aşk filmine karşı olan zaaflarını kullanarak sadece maddi kazanç amacı güdülerek yapılan basit bir film. TEK KELİMEYLE REZALET BİR FİLMDİ.
Elif A.
Elif A.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok kötü !! Kesinlikle tavsiye etmiyorum ........................
Mahmut Buğra S.
Mahmut Buğra S.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir filmi terk ettim hemde ilk arayı bile bekleyemeden parama ve vaktime yazık inanın bu kadar tekrar dolu bir film olamaz. Sırf film çekmiş olmak için yapılmış inanın fragmanı bile daha merak uyandırıcı daha güzeldi... sonunu ısrarla izleyen arkadaşlarımdan dinledim komedi :D
Gamze D.
Gamze D.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
izlediğim en berbat filmdi kimse saatine ve parasına yazık etmesin boşuna. aşk desen değil komedi desen hiç değil sadece vakit kaybı. eğer izlemediyseniz ' bana masal anlatma'ya gidin en azından gülersiniz
Ercan K.
Ercan K.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İlk sahnelerde saçmalamışlar. Sonra "biz bu değiliz daha da saçmalayabiliriz." demişler. Her sahne kendisinden önceki sahneden daha saçma olmuş. Seyirci daha fazla aptal yerine konulamazdı.
Yasemin C.
Yasemin C.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok kötüüü....sakın gitmeyin.paranıza zamanınıza yazık.En kötü film.hayatımda hiçbirşeyden bu kadar sıkılmadım.nasıl bu kadar konusuz berbat film çekebilirler.oyuncularda mı farketmiyor..rezaletttt
seda k.
seda k.

30 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok film izledim hala da izlemeye devam etmekteyim ancak bu kadar klişenin bir arada oldugu bir film daha aradim taradim bulamadim.Türk sinemasina karşi onyargili olmamak icin elimden geleni yapiyorum ancak bu kadar ucuz dusunulmus filmlerle sonuc bayal kirikligindan oteye gitmiyor. Aysecik filmleri izlerdik kucukken sokakta bir anda dans etmeye baslarlardi o zamanlar onlara gulerdik sene olmus 2015 Yesilcam'in hakkini yemisiz biz.Birsey uretmek biraz daha yaratici olmak bu kadar zor olmamali.seneryolari yurt disindan getire getire Turkiye de uretken zeka kalmamis anladigim.Filmin cekileb mekanlarina ulkenin guzelligine yazik...
Yunus F.
Yunus F.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Selam arkadaslar dün filme gittim vallahi gitmez olsaydim az cok bir insanin izledigi kadar ask filmi izlemisimdir oda arkadas zoru yüzünden neyse dedim fehriye icin yine izlenilir dedim gitiim gitmez olaydim neyse filme gelelim 5-6 kisi ile cekilmis bir film mekan güzel ona birsey diyemiyecem 2 saat boyunca ne olacak diye beklerken fiyaskolarla bekliyorsun kiz dondurmacida calisiyor kendi aralarinda dondurma yiyolar sanirsam kadin iflas etmistir neyse onuda gectim, ya bi zeybek oynuyor komidi üzerine komedi onuda gectim boyna bekliyorsun diyorsun bu kiza ne oldu sonnunu anlamiyacak bir sekilde bitiyor yok yani bu cocuk sevgilisimiydi esimiydi neydi onu 2 saat boyunca bekledikten sonra , hatta ortalarda esimden karin agri hapi istedim keske evde baska bir filme baksaydim yada bana masal anlatmaya baksaydim basi sacma sonu sacma film tam sacma paraniza yazik filmde emegi gecen herkezin bin nelasini versin
İrem A.
İrem A.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Dün Gittim. Hiç bir ilgi çekici yani yoktu hele sonunu hiç baglayamadim çok sacmaydi. Beklentimin baya altındaydı . Bitsede gitsek diye dakikaları saydim diyebilirim.
Bilgeklc
Bilgeklc

6 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok kötüydü. Okadar filmi bekledim, meğer boşuna. Çok kalitesiz ve oyunculuğu bu sefer hiç beğenmedim. 
Cem U.
Cem U.

7 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izledigim en kotu film. Bu kadar turk filmi oldugu haftada en kotu tercih olur. Verdiginiz paraya uzulursunuz
Belma Yergok B.
Belma Yergok B.

8 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Cok guzel bir ask hikayesi.simsicak.izlenmesini tavsiye ederim..