Aşk Sana Benzer
2,2

Tuğba K.
Tuğba K.

11 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle ne olursa olsun bir emek var saygı duyuyorum ama gitmek isteyenlere tavsiye etmeyecegim bir film. Tüm türk filmlerini goz onune alip acaba nasıl daha sacmasini yapabiliriz diye düsünmüsler ve yapmislar. Sadece verdiğim paraya acidim
sinema
1 ziyaretçi
14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Отличный фильм! интересный сюжет и его развитие! любовь, романтика, красивая панорама на протяжении всего фильма!!! Очень легкий и ненавязчивый сюжет, отличная игра актеров, целом фильм очень хороший,смотреть хочется ещё раз, исполнение песен Фахрийе безупречно и красиво! Рекомендую!!
filiz v.
filiz v.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
gerçekten emeğinize yazık olmuş. değseydi bari bu kadar berbat olamaz dı bir film sonu yok ortası garip başı olayı koparıyor....olmadı :(
BUSE Y.
BUSE Y.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
çok kötü.. :( çok karışık. anlamsız sahneler.. bazı sahneler.. 0 -6 yaş grubuna hitaben çekilmiş. tavsiye etmiyorum.
Rümeysa T.
Rümeysa T.

29 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bennnnnnnnnnnnnn gittim harika bir film çok romantik ve dramatik
Kardelen S.
Kardelen S.

20 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Film hayatımda izlediğim en kötü aşk filmidir, net. Bu kadar boş, yarım ve saçma bir senaryo yazılabilirmiş. Film boyunca Fahriye'nin nazını izledik. Sevdiğim iki oyuncudan bu kadar kötü performanslar beklemiyordum açıkcası. Birde film bir yerlerden hep alıntılarla dolu. Filmin ismi mesela Nurettin Rençber'in 'Aşk Sana Benzer' ismiyle aynı. Ben filmde bu şarkıyı duyduğumu hatırlamıyorum yanlış hatırlamıyorsam. E, filmin ismiyle ne alaka o zaman dedirtiyor insana. Müziklerde öyle. Filmin kendine ait müzikleri yok sadece bir sahnede Fahriye Evcen bir şarkı söylüyor o da çok basit gösteriliyor. Filmde iyi olan şeyler yok muydu dersek vardı tabiki. Mesela çekim yapılan kasaba çok güzeldi, o deniz o mehtap. Ama senaryo tüm bunların önüne geçmiş filmle ilgili güzel bir şeyler söylemeyi engelliyor. Filmin sonuysa tam bir fiyaskoydu. Kahkaha attım resmen, yahu ne kadar alakasız bir sondur o öyle, ne kadar saçmadır. Burak Özçivit Beyaz Show'a katıldığında Beyazıt'ın aşk için en fazla ne yaparsınız sorusuna 'film yazdım' demişti. Yazmasa daha iyi olur. Kariyerinde yaralar bırakabilecek bir film olmuş çünkü.
Selenay N.
Selenay N.

18 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle sinemada izlemedim için şansliyim. Çünkü böyle betbat bir filme para vermeye açıldı. Burak özçivit ve Fahriye Evcen i sevsem bile film tam bir fiyaskosu, evde izlediğim zamana ve uykusuz kaldığıma yazık oldu
senae
senae

24 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Bekletimi karşılamadı. Fragmandaki sahneler dışında güzel olan pek bir sahne yoktu ve akıcı değildi.
Ebru B.
Ebru B.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
İzlediğim en saçma senaryoya sahip filmdi. Oyuncuların başarılı olması filmin genel vasatligini etkilememis.
Umut Kılıç
Umut Kılıç

14 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Hayatım da böyle saçma böyle amatör birşey izlemedim izlerken eski türk filmlerine kurban olayım dedim sesli güldüm 22 yüzyıldayiz Allah için böyle basitin bas spoiler:
iti film yapmayı bırakın . spoiler:
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Kurgu olsun oyunculuk olsun zayıf, bir şeyler eksik, o duyguyu yansıtamamışlar, olmamış beğenmedim..
emine Arslan
emine Arslan

31 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Filmin senaristi ve yönetmenini araştırmaya gelenler. ?
Neydi bu filmdeki saçmalı güzel şey manzaraydi. Vakit verdiginize değmez. Böyle bir senaryoyu yazan yazdı da çeken nasıl çekti? Çeken çekti de oynayan ne diye oynadı? Bir kişi sorgulamadi mi bu filmi?