Aşk Sana Benzer
2,2

esrasnll
esrasnll

9 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla bekleyip hemen sinemaya koşanlardandim.. fakat beklentimin coooook altındaydı. Yakışıklı bir delikanlı, güzel bir kız hadi bişeyler cekelim dercesine olmuş. Eski hayatından kaçıp bur kasabaya gelen ve orda hayatının aşkını bulan genc bir kız. Bunun yanı sıra peşinden gelen bir eski sevgili. Çok farklı veya yaratıcı değildi. Ne tam dram, nede komedi yani pek romantik komedi kıvamıda yoktu. Ve gelelim tüm salonun kahkahaların havada uctu sahneye. Aman allahim o son sahne neydi öyle. Tekneden düşerkenki slow motionlar hele Denizden cikan adam. Olmamış
Deniz Y.
Deniz Y.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gercekten izledigim en kotu filmdi. Hayatimdan 2 saat caldi. Daha kotu bir film cekmek mumkun degil heralde. Ozellilke son sahneler komedi filmi gibi. Fahriye Evcen sarki soylemek istedigi icin sarki soyletmisler ve Burak Ozcivit islak islak denizden cikma sahnesi olsun demis ve oyle bir sahne eklemisler gibi hissettim.
Seda Burak Ü.
Seda Burak Ü.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ben bu kadar basit ve saçma film görmedm sıkıntıdan catladık ya konusu basit ne oldugu ne bittiği
geçisler felan izlerken sıkıor ınsanı anlaşılmayan sahnesi cok ve boşa vakit de hazrcamayın ben bu kadar kötü beklemiyordum doğrusu yıl 2015 olmuş ve bizim çekilen aşk dram filmimiz ileri yerine geriye gdio
Dilara G.
Dilara G.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Aşklarım çok güzel oynamış gerçekten çok beğendim ömrümde izlediğim en güzel filmdi %1000000 öneririm izlemenizi
Feray Öztürk D.
Feray Öztürk D.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gercekten bosuna vakit kaybetmeyin.Guzel ve yakisikli olmak yetiyor mu ya film icin.Cok basit bir film sacma bir konu ,gecisler akici degil,asla samimi degil yaz gunu ata binilen cizme giyilmis muhtesem yuzyil cekilecek sanki asla sonuna kadar izleyemezsiniz sıkılıyor insan .....
Sinema I.
Sinema I.

24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
FİLMİN YAPIMCISI, YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KUSURA BAKMASIN ANCAK; SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİM ENN SIKICI EN KÖTÜ FİLM.. ELEŞTİREBİLECEĞİM NOKTALARI ÇOK AMA IZLEMEYENLERE SPOILER OLACAĞI İÇİN ONLARI YAZMIYORUM... FİLM ÇOK UZUN BİR SÜRE SIRADAN SIKICI BİR ŞEKİLDE GİDİYOR, BİR NOKTADA ACABA DEDİRTSE DE HİİİÇ TE ÖYLE BEKLENDİĞİ GİBİ DEĞİL. SONUYSA KOMEDİ... ZAMANIMA VE PARAMA YAZIK OLDU...
Kübra G.
Kübra G.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Berbat çok kötü basit.. Özcan Deniz in aşk filmleri daha iyi.
Didar K.
Didar K.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok merak ederek ciktigi ilk gun gittim ve bekletimin baya altindaydi asiri sacmaydi gayet 2 saarime yazik oldu diyebilirim . Ask filmi olmasina ragmen sacmaliklari sayesinde baya guldurdu beni ☺
Nilay B.
Nilay B.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Arkadaşlar son yıllarda izlediğim en iyi aşk filmi..Doğa güzel,oyuncular başarılı, filmin konusu akıcı ve eğlenceli. .Bugün gittim 2. defa gitmeyi düşünüyorum. .Emeği geçenlere teşekkürler..
Umut Mete S.
Umut Mete S.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü aşk filmi olabilir. Tamamen anlama özürlü insanlara hitap eden bir film. Aynı cümleleri yirmi defa tekrarlamadan tutun ucuz sözlere tamamen kafa açtı. Kesinlikle paranıza yazık. Aşk iyi kurgulanmamış hikayeye gizem katılmaya çalışılmış komediye dönmüş. Çok saçma bir akışı var. Burak özçivit de hiç beklediğiniz bir oyunculuk sergilememiş sakın aldanmayın. Eğer çok merak ederseniz fragmanı izleyin filmin hepsini izlemişlerden çok anlarsınız emin olun.
Asya Eylül Ö.
Asya Eylül Ö.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Süper bi film filmin sonunda gözyaşlarımı tutamadim tadında kaldı ama boğazıma bi yumruk oturdu. Alinin çocuk olduğunu öğrenince daha cok aģladım. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit gerçekten büyük bir aşkla oynamışlar.
Eren D.
Eren D.