Aşk Sana Benzer
2,2

Muhittin D.
Muhittin D.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
bu filme beş yıldız verenlerin herhalde filmin yapımcıları yada oyuncularıyla bi akrabalığı var. dünyayı kurtaran adam filmi bile bundan daha güzel bunun kadar sıkmaz en azından. bu kadar kötü bi senaryo bu kadar kötü oyunculuk yok.
Zeynep S.
Zeynep S.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Uzulerek soyluyorum berbat. Ne bi olay var ne bi yere gidiyo konu.. Oyle ilkokul duzeyinde hikaye tadinda. Boyle senaryoyu ben de yazarim. Ayrilan zamana yazik.
Can S.
Can S.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
yahu film yapıyorsunuzda manalı yapın bari kadın haybede geliyor nereden niçin geldiği belli bile değil sonrası klasik film işte sonu ise tam bir fiyasko bir insanın hayal gücü bu kadar mı geniş olur ???
Yasin  K.
Yasin K.

"AŞK SANA BENZER" MİŞ
BENCE BİR B..KA BENZEMEMİŞ FİLM.
BEN HAYATIMDA BU KADAR ADİ SENARYO, OYUNCULUK, REPLİK, VS. VS. GÖRMEDİM,
VERDİĞİM PARAYADA ZAMANADA YAZIK OLDU, SAKIN HA SAKIN GİTMEYİN, BOŞ BOŞ EVDE 2 SAAT OTURUN ONDAN DAHA İYİ.
AYRICA ŞUNU DA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEM;
FİLMİN SONUNA DOĞRU O YATIN ÜSTÜNDEKİ BURAK ÖZÇİVİT İN FELSEFE SAÇMALIĞIDA TUZU BİBERİ OLDU.
OFFFF AKLIMA GELDİ YİNE İÇİM DARALDI....
Sinem G.
Sinem G.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
dram filminde kahkaha atanlar olarak bir ilki yaşadık. siz siz olun gitmeyin. ben hayatımda bu kadar kötü bir film seyretmedim. oyuncular güzel yakışan bir ikili seçilmiş, lakin o senaryo, o replikler. burakın zeybek oynayışı... kahkaha atmadan duramadık uyarı bile aldık!! ben hiçbir filme gittiğime bu kadar pişman olmamıştım. arkadaş zoruyla gitmiştim zaten. kolay kolay gitmem böyle filmlere. uzun lafın kısası yapmayın etmeyin gitmeyin.
Fırat Y.
Fırat Y.

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Yemek yapın, gezin dolaşın, bir yerde oturup kahve için, boş boş sokakta tek başınıza yürüyün,temizlik yapın evde , toz alın kırmızı ışıkta camınızı silen çocuklara para verin herşey yapın ama bu filme gitmeyin. Gençliğinize güzelliğinize yazık.
Hakan C.
Hakan C.

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bişi Sanıp girdik ama tamamen vasat çıktı senaryo + oyuncular...
Rıdvan U.
Rıdvan U.

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ben uzun zaman oldu böyle bi fim izlemiştim kız arkadaşların zoruyla gittik yazan yöneten oynayan tüm ekibe bi 1sa 53 dk boyunca bizi hayattan bezdirdikleri için tşk ederiz.
Osman G.
Osman G.

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok amatörce senaryo,çok amatörce oyunculuk. Ne fahriye evcen'e ne burak özçivit'e yakışmadı. Verdiğimiz paraya da yazık yapılan yatırıma da yazık..
naz_e
naz_e

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü bir film, görüntü kötü, oyunculuklar sıfırın altında, yakışıklılık, güzellik bile filmi kurtaramamış, senaryo berbat. Filmin konusu yok nerdeyse, senaryo çok kopuk, ordan oraya atlıyor, replikler çok az, sadece aptal bakışmalar vaar, bu kadar vasat bir aşk filmi hayatımda izlemedim. Bir yönetmen nasıl bu kadar kötü bir film çekebilir anlamış değilim. Binlerce film var, hiç mi bir tanesini izlememiş, biraz fikir almamış. Bize de yazık, zor katlandım filmin sonunu getirebilmek için.
fatih K.
fatih K.

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Keşke Bu filmi izleyeceğime bin kez izlediğim Kemal Sunal'ın herhangi filmini 1 kere daha sinemada para verip izleseydim. hiç değilse paramın boşa gittiğini düşünmezdim. Senaryoyu ana okulu öğrencileri falan yazıyor sanırım. O Kadar kötü ki senaryo ve replikler iyi oyuncuları bile bitirmiş resmen. Sanırım bu aşk meşk filmlerini Türkiye'de sadece Özcan Deniz becerebiliyor.
Yasemin C.
Yasemin C.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok kötüüü....sakın gitmeyin.paranıza zamanınıza yazık.En kötü film.hayatımda hiçbirşeyden bu kadar sıkılmadım.nasıl bu kadar konusuz berbat film çekebilirler.oyuncularda mı farketmiyor..rezaletttt
inci i.
inci i.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Iyi bir sinema izleyicisi olarak soyluyorum eger bu filmi izlerseniz omrunuzde izlediginiz en sacma film hangisi sorusuna cvp bulmus olursunuz.filmin icine bir turlu giremiyorsunuz.ayrica yesilcamin en klise en basit diyaloglarini almislar.
yilmays
yilmays

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat. emek ürününe böyle yorum yapsam üzülürdüm ancak emek verilmeden yapıldığı bu kadar basit, özensiz, kötü film olmasından belli oluyor. hayatımda bu kadar acımasız eleştri yapmadım ama senarist kesinlikle yazmayı bıraksın. lisede yazılan özensiz kompozisyon tadında herkesin yazabileceği kadar yazacağına hiç yazmasın bu kadar insanın zamanına parasına yazık olmasın.
Sarah B.
Sarah B.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İlk defa yorum yapma ihtiyacı duyuyorum, çok kötü ve sıkıcı bir film. Paraya yazık oldu. SAKIN İZLEMEYİN. Merak ediyorsanız bekleyin nete düşsün oradan bakın.