Aşk Sana Benzer
2,2

Volkan A.
Volkan A.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Ilk defa bir filme yorum yapıyorum.
SAKIN SAKIN SAKIN bir hata yapıp bu filme gitmeyin.
Ezgi T.
Ezgi T.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye edilmeyecek film.giris olmadan gelisme ve sonuca erisebilen tek filmdir!!
Uğur C.
Uğur C.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
FİLİMİN SENARYOSUNU YAZAN LÜTFEN BİR DAHA TEK KELİME YAZMAYI DENEMESİN OYUNCULARDA SİNEMADAN VAZGEÇSİN
Damla K.
Damla K.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmi izlerken yazıyorum.hayatmda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.vasat aşk sözleri bakisla felan...boşa vakit kaybı....
Ufuk T.
Ufuk T.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü film, hatta buna film bile denemez, uzun metrajlı klip. Seyirciyle dalga geçiyorlar.
KENAN S.
KENAN S.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
29 yıllık yaşantımda izlediğim konusu en saçma en anlamsız bir film. Hayatımda seyrettiğim hiç bir filmde bu kadar sıkılmamıştım. Bence hem paranıza hem vaktinize yazık..
Deniz Y.
Deniz Y.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gercekten izledigim en kotu filmdi. Hayatimdan 2 saat caldi. Daha kotu bir film cekmek mumkun degil heralde. Ozellilke son sahneler komedi filmi gibi. Fahriye Evcen sarki soylemek istedigi icin sarki soyletmisler ve Burak Ozcivit islak islak denizden cikma sahnesi olsun demis ve oyle bir sahne eklemisler gibi hissettim.
Sinema I.
Sinema I.

24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
FİLMİN YAPIMCISI, YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KUSURA BAKMASIN ANCAK; SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİM ENN SIKICI EN KÖTÜ FİLM.. ELEŞTİREBİLECEĞİM NOKTALARI ÇOK AMA IZLEMEYENLERE SPOILER OLACAĞI İÇİN ONLARI YAZMIYORUM... FİLM ÇOK UZUN BİR SÜRE SIRADAN SIKICI BİR ŞEKİLDE GİDİYOR, BİR NOKTADA ACABA DEDİRTSE DE HİİİÇ TE ÖYLE BEKLENDİĞİ GİBİ DEĞİL. SONUYSA KOMEDİ... ZAMANIMA VE PARAMA YAZIK OLDU...
Didar K.
Didar K.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok merak ederek ciktigi ilk gun gittim ve bekletimin baya altindaydi asiri sacmaydi gayet 2 saarime yazik oldu diyebilirim . Ask filmi olmasina ragmen sacmaliklari sayesinde baya guldurdu beni ☺
Umut Mete S.
Umut Mete S.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü aşk filmi olabilir. Tamamen anlama özürlü insanlara hitap eden bir film. Aynı cümleleri yirmi defa tekrarlamadan tutun ucuz sözlere tamamen kafa açtı. Kesinlikle paranıza yazık. Aşk iyi kurgulanmamış hikayeye gizem katılmaya çalışılmış komediye dönmüş. Çok saçma bir akışı var. Burak özçivit de hiç beklediğiniz bir oyunculuk sergilememiş sakın aldanmayın. Eğer çok merak ederseniz fragmanı izleyin filmin hepsini izlemişlerden çok anlarsınız emin olun.