Aşk Sana Benzer
2,2

marmaray i.
marmaray i.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
rezalettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.Abiii iğrençççççççççççççççççççççç .Allah çarpsın çok kötü bir film.Başından sonuna kadar güldük sağolsunlar iyi eğlendirdiler.
Feray Öztürk D.
Feray Öztürk D.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gercekten bosuna vakit kaybetmeyin.Guzel ve yakisikli olmak yetiyor mu ya film icin.Cok basit bir film sacma bir konu ,gecisler akici degil,asla samimi degil yaz gunu ata binilen cizme giyilmis muhtesem yuzyil cekilecek sanki asla sonuna kadar izleyemezsiniz sıkılıyor insan .....
Ilknur K
Ilknur K

7 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Filmde ikili gerçekten birbirine çok yakışıyordu. Ancak bu ikilinin üzerinden çok ciddi bir aşk filmi yapılabilecekken, ikisini de komik duruma ancak bu kadar düşürebilirdi yönetmen yani. O zeybek oynama tavrı zaten beni gülme krizine soktu derken hele final!!! Yapmayın böyle şeyler ya, kasmayın bu kadar!
Demirtas
Demirtas

3 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Sinemada izlediğim en kötü filmlerden bir tanesi. Daha da diyecek bir şeyim yok.
Önder Y.
Önder Y.

11 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Fragmanı dışında tamamen boş bir film.Gidip izlemeye değmez.
Arzu K.
Arzu K.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Ruhsuz bir film ,helede fahriye evcenin kaçıncı filmi ,hala ruhsuz oynuyor
Seda Burak Ü.
Seda Burak Ü.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ben bu kadar basit ve saçma film görmedm sıkıntıdan catladık ya konusu basit ne oldugu ne bittiği
geçisler felan izlerken sıkıor ınsanı anlaşılmayan sahnesi cok ve boşa vakit de hazrcamayın ben bu kadar kötü beklemiyordum doğrusu yıl 2015 olmuş ve bizim çekilen aşk dram filmimiz ileri yerine geriye gdio
Uygar Ç.
Uygar Ç.

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Merhaba arkadaşlar

Öncelikli olarak yapımcı , yönetmen ve senaristin film deki emek ve uğraşın karşılığı olarak nasıl bir beklenti içersin de olduğunu doğrusu çok merak ediyorum. Türk sinema sının 100. yılında gerçekten çok iyi denebilecek filmler çekilmişken arkasından gelen bu film neyin nesidir. Türk sinema sever olarak bu şekilde düşünülmeden uğraşılmadan emek harcanmadan hiç bir kurgusu olmadan berbat denebilecek kadar kötü oyunculuk sergilenen filmleri hak etmiyor ve kınıyorum. Gezi olaylarından sonra sanırım Yavuz BİNGÖL ' e sahip çıkmak istediniz onun orada ne işi olduğunu da anlayamadım. Bence siz dizilere dönün
bu film de anlaşılan odur ki sinema size göre değil. Ya da güzel ve yakışıklısınız en güzeli reklamlarda oynamanızı tavsiye eder tekrar başka bir film de görüşmemek dileğiyle.
hako-2
hako-2

30 Ocak 2015 tarihinde eklendi
1 puan verdiğime bakmayın, fahriyenin yüzü suyu hürmetine o da.. yoksa film kocaman bir balon.. hikayesi olmayan, sürüklemeyen, duygulandırmayan öylece kala kaldığım bir 2 saat.. bu kadar mı boş olur, hala şoktayım.. ben ettim siz etmeyin , izlemeyiniz efendim...
Sadan H
Sadan H

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Hiç güzel değil hayal kırıklığına uğradım.Burak Özçivit'in silah sahnesi çekilirken yönetmen neredeydi acaba? Sanki sağa sola bakıp poz verir görünümündeydi.
oguzhan c.
oguzhan c.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
dialog fakiri senoryo anlamında aşırı zayıf kurgusu oldukça basit ve kötü kendimi sinemada değilde evde 190 bölümlük bir dizin yeni bolumunu izliyomuşum gibi hissetim mıy mıy sahneler kısacası kötü romantik olmak için komik olunmuş bir film.
Merve G.
Merve G.

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İzlediğim gelmiş geçmiş en kötü film, izleyiciye küfür eder gibi, dalga geçer gibi bir film.
nazmi
nazmi

17 Şubat 2015 tarihinde eklendi
güzel bir film idare eder yani illere gidip gala tarzında seyler yapmaları izlenmeyi arttırmıstır bence
Recep G.
Recep G.

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Son zamanlar da izlediğim en kötü aşk filmlerinden birisiydi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bana Türk sinemasının yerinde saydığını gösterdi sadece.
ufuk55
ufuk55

11 Şubat 2015 tarihinde eklendi
herkesin kendine göre bir zevki elbet vardır ama dersenki sen ne yaptın, hayatımın 2 saatini kaybettim hükümsüzdür!..