CETIN K.
1 değerlendirme
16 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Bir film anca bu kadar kötü olabilir. Bunu izleyeceğinize boş boş duvara bakın izlemekten daha faydalı birşey yaparsınız kesinlikle. Berbat berbat berbat . Kolay para kazanmak bu olsa gerek ofya çok kötü sırf bu yorumu yapmak için üye oldum.
Genelde yerli komedilerine izleyen yorumlarına göre giderim ancak delihaya ilk gün gittim ve ilk defa bir filmin ikinci yarısını izlemeden çıktım. Komik olabilmek için çok kasan ancak tüm salonu bir kez bile güldürmeyen bir bayan recep ivedik karakteri perdeye yansımış. Gupse hanımı yalan dünyada çok sevmiştik ancak kariyerinin unutulmayacak en kötü performansını sergilemiş diyebilirim. Beklentilerimin altında komik olmayan bir komedi filmi.
Bugüne kadar izlediğim en vasat filmdi. 3.sınıf taşra esprileri, kalitesiz oyunculukları ve olmayan senaryosuyla tek bir yıldızı bile haketmiyor. Sinemadaki insanların kahkahalarıyla içim daha çok acıdı çünkü insanlar bu tip yapımları seviyor.. Bizim gibi film severler için ise işkenceden farksız.