Büşra Pekin filmin hakkını vermiş. Murat Boz'da beyaz perdeye yakışmış. Gayet eğlenceli bir filmdi. Normalde türk filmlerine gülmem ama bu eğlenceliydi.
ben beğendim gayet eğlenceli ve komikti büşra pekin resmen döktürmüş zaten cok güzel hareketlerden sevdiğim bir oyuncu filmlerdeki oyunculuğuda gayet başarılı bence mAngA ve spotify reklamı güzel olmuş sevdiğim müzik grubudur en sevdiğim sahne 7.uluslarasası yemek yarışmadaki sahneydi cok güldüm pucca halasının dolmasıyla ortalığı resmen karıştırdı :D 10/7
Hitap ettiği kiteleyi (okurlar dışında) pek kestiremedim. Sıradan romantik-komedi filmlerinden farklı olarak; -Küfürleri ve birkaç küçük sahneyi saymazsak tatlı bir havası vardı. -Absürd komediyi çok iyi işlemişler. Göze batmak bir yana filmin en iyi parçası olmuş. Kafa dağıtmak için izlenilebilir.
Ne çok iyiydi diyebilirim, ne de çok kötü. Kitaptan tek alınan şey isimler sanırım? Kitaptaki yazılanların neredeyse sadece %10'u vardı filmde. Ayrıca kitap daha komikti... Murat Boz'un oyunculuğu da pek iyi sayılmazdı. Filmde her şey çok çabuk geçiyor ve siz bazen neler olduğunu anlayamıyorsunuz. Gerçekten, kitabı okumadıysanız gidebilirsiniz. Ama okuduysanız gitmeye değer değil.