İftarlık Gazoz

Murat K.
Murat K.

30 Ocak 2016 tarihinde eklendi
-Spoiler İçerir-
Sinema bir sanat olduğuna göre bir filmi yöneten ya da yazan hatta bu ikisini bir arada yapabilen pek tabii sanatçıdır. Sanatçı,sanatına istediği gibi hükmedebilir ancak bu konuda seyirciyi kandıramaz. Ailecek izlenilecek Dondurmam Gaymak usulü bir komedi vaat edip bir devrim şehidinin hikayesini anlatamaz mesela. Elbette seyirciyi ters köşeye yatırmak şeklinde tabir ettiğimiz bir yön değiştirme olabilir senaryoda. Ancak Yüksel Aksu öyle bir viraj alıyor ki; filmin son yarım saati bağımsız bir iş oluveriyor. Rüzgarı soldan esen bir film benim hoşuma gider açıkçası ve böyle filmelerede ihtiyaç var.Ancak bu gişe kaygısıyla insanlarla adeta alay edercesine yapılmamalı. Neredeyse beni bile ürküten 61 gün ölüm orucu tutmuş karakter,salonları anne/babalarıyla dolduran çocuklar için bir trawmadan başka bir şey değil. Hayal kırıklığı!
sinema
1 ziyaretçi
30 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Malesef herhangi bi tema yok yani film bittiginde hala ne anlatilmak istendigini anlayamiyosunuz. Yöresel siveleri iyi kullanmislar sadece yoksa ki konu bütünlüğü falan yok
Mehmet Ş.
Mehmet Ş.

6 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Berbat bir film Cem Yılmaz hatırına seyrettim. Alakasız bir ikinci yarı yazık zamanıma ve verdiğim paraya
Semra G.
Semra G.

5 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Vatandaşı nediye kandırıyorsunuz.film hiç güzel değil.tam bir fiyasko.konu yok oyuncular berbat.film için iyi yönde yazı yazanlar gözlerine gözlük taksınlar.heyyy millet insanları kaldırmayın.bilet parasına yazık.bu filme 1 lira verene acırım
Ismet Ü.
Ismet Ü.

1 Şubat 2016 tarihinde eklendi
filme dün akşam gittim.tam bir hayal kırıklığı.konusu hiç güzel değil.konu ordan oraya atlayıp duruyor.oyuncularda kötü.birdaha böyle filmlere ne giderim nede kimseye tavsiye ederım
sinema
1 ziyaretçi
31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
filme bugun gittim.begenmedim.konusu berbat.saçma sapan bir film.oyunculukda yok.oyuncularıda beğenmedim.boşuna gitmeyın.paranıza yazık
Sedat K.
Sedat K.

4 Şubat 2016 tarihinde eklendi
benim için kocaman bir hayal kırıklığı oldu,konu yok,gülmek için oğlumla gitdik,uyukladık,çok kötüydü bence.
Talya K.
Talya K.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Filim ilk başlarda güzel benim kendi fikrim sonralara doğru filmin konusundan çıktığını düşünüyorum. Ama yinede güzeldi
Ilker Y.
Ilker Y.

11 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Eğer vizyonda başka seyredilecek film kalmadıysa ve dışarısı oldukça yağmurluysa o zaman bir göz atmanızda fayda var...:)