Recep Y.
1 değerlendirme
30 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi turk filmi. Bir devir filmi olarak o dönemde yetişen çocukların nasıl karmaşa yaşadığını,insanların soğuk savaştan nasıl etkilendiğini bir çocuk gözünden görmemizi sağlıyor.
Beni uzun zamandır bu kadar etkileyen başka film olmamıştı bu memleket neler çekmiş ne ademler kaybetmiş cem yılmazı görünce izlemek istedim yanılmadım
Tek kelimeyle muhteşem!!!! izlediğim en güzel Türk filmi. Cem Yılmaz'ın en büyük başarısı, bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. Kendisini görsem bu gazozcu ustayı görmüş gibi boynuna sarılabilirim. Karakter o kadar inandırıcı ve sevilesi bir karakter. Adem'in ve emekçi ailesinin masumiyeti, solcu Hasan... Bütün karekterler kalbime işledi. İnanç, temiz kalple, iyi niyetle, emekle, eğitimle harmanlanınca işte böyle tertemiz insanlar çıkıyor ortaya. Tek sorun her izlediğimde çok ağlıyorum, o yüzden televizyonda denk geldiğimde artık güzel yerlerine kadar izleyip sona yaklaşırken kanal değiştiriyorum. Başlarda güldürüyor da, sonunda fena ağlatıyor haberiniz olsun. Plajda Adem'e yemek yedirmek için uğraşan teyze çok tatlı ya, ona da her seferinde kopuyorum. Mutlaka izleyin.
Bugün,hem de dolu salola birlikte izledim CKM de,çıkışta da,bir sonraki seansın kalabalık müstakbel seyircilerini görünce çok mutlu oldum. Filmi çok beğendim.Son zamanlarda gördüğüm en iyi film,izleyin derim.
Son zamanlarda izlediğim en güzel , en anlamlı filmlerden biriydi. Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın oyunculuklarına ise söyleyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle kusursuzdu. Bu film Cem Yılmaz'ın ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu ve sadece komedi filmlerinde değil her tür filmde oynayabileceğini bir kez daha göstermiş oldu.
Film, insanları baştan orta-sona doğru çok güzel yakalıyor. filmsonunda da kısa ve hızlı bir şekilde gerçekleri vuruyor. Çok iyi olmuş. Filme gelen bazıları gerçeklerden kaçmaya çalışıyor, ama kaçamazlar. Başta Cem Yılmaz ve Yüksel Aksu olmak üzere tüm ekibin emeğine sağlık...
Ustaca bir film. Cem yılmaza çok alışık olduğumuz için ege şivesiyle bir garipsedik gerçi fakat başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Aynı zamanda Yüksel Aksu'nun da yeteneğini konuşturduğu bir yapıt olmuş. Oldukça sıcak bir konusu ve samimi mekanlara sahip film. Vizyondaki saçma hollywood filmlerine ya da 3. sınıf yerli komedi filmlerine para vereceğinize kesinlikle bu filmi izleyin.
Tüm zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim. Renkleri çok güzel kullanmış Yüksel Aksu. Cibar Kemal Cem Yılmaz'a çok yakışmış. Berat Efe harika bir oyunculuk çıkarmış. Siz bakmayın burada komünizm reklamı olmuş diyen örümcek beyinlilere onlar gidip osman pazarlama'sıyla mutlu olabilirler.sinema ile aranız iyiyse gidin tavisye edin. pişman olmayacaksınız.