Kocan Kadar Konuş
3,3

Ismail F.
Ismail F.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

21 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film başından sonuna kadar akıp gidiyor. Espriler, oyuncular, senaryo çok başarılı. Ezgi Mola rolünün hakkini fazlasıyla vermiş. Murat yildirim, Nevra Serezli ve diğer oyuncular da çok iyiydi ler. Sinema salonunda kahkaha tufani estiren, devamınin çekilmesini istedigim, tekrar tekrar seyredecegim bir bir film. Emegi geçen herkesi tebrik ederim.
İrem K.
İrem K.

3 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Bence harika bir filmdi. Tam bir aşk, romantizm, kalp uçusan filmlerden değildi ki bunun beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam. Gülmekten gözlerimden yaş geldi yediğim mısırla terlik sahnesinde az kalsın boğuluyordum. Murat Yıldırım'ı Ecevit'ten (Şerif) başka bir karekterde görmek beni üzer diye düşünüyordum ama ben çok sevdim bu Sinan'ı. Herkesin emeğine sağlık 2.filmi sabırsızlıkla belkiyorum.. Benim gibi olan tüm Efsunlara selam (evde kalmadım sadece o aranılan kız ben değilim sanırım:D). Filme gidecekleri seçimlerinden dolayı tebrik edip iyi seyirler dilerim :)
Derya Ü.
Derya Ü.

22 Mart 2015 tarihinde eklendi
Cok guldum cok begendim emeginize saygi murat yildirimin meleketinde adanada izledim m1cinebonusda gala istiyoruz lutfen adanada
Mehmet S.
Mehmet S.

28 Mart 2015 tarihinde eklendi
Beklentimin çok üstünde bir filmdi. Ezgi mola karakteri mükemmel canlandırmış. Son zamanlarda en çok güldüğüm film bu oldu.
ozgur O.
ozgur O.

24 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Süper süper süper bir film tavsiye ederim izleyin ezgi molayı dikkatli izleyin spoiler:
barış Ö.
barış Ö.

27 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Ezgi Mola almış götürmüş. Konu da, işleyiş de süper... yalnız evliliği düşünmeyen çiftlerin ayrı ayrı seyretmelerini şiddetle tavsiye ederim.
Cihan Aymaz
Cihan Aymaz

24 Mart 2015 tarihinde eklendi
Türk filmi için bir başyapıt. Her sahnesiyle muhteşem. Ezgi mola oyunculuğuyla oscar bile alır. Mutlaka izleyin. Kitabını da mutlaka okuyun.
Zehra A.
Zehra A.

23 Mart 2015 tarihinde eklendi
Cok eglenceliydi konusu romantik komedi . Kocan kadar konus un 2 si cikarsa gitmeyi dusunuyorum sizede tavsiye ediyorum iyi seyirler :))
Mustafa A.
Mustafa A.

30 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film harikuladeydi
Bence 2015-2016'nın en muhteşem filmlerinden biri
Alibicim69
Alibicim69

16 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Güzel bir film olmuş ezgi mola varsa zaten güzeldir izleyin bir şey kaybetmezsiniz Gzhsbsnsnnznzjsjjasj
Karaguldmr3333
Karaguldmr3333

6 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Filmi izledim ama tekrar izliyorum çok güzel bir film hem komik hem aşk çok güzel