Her ne kadar ilk iki filmi gişede hüsrana uğrasa da fısıltı gazetesiyle ve sosyal medyayla popüler olan Kolpaçino serisi 3.bir filmle ilk iki filmin acısını çıkarmak için geliyor! Erkan Petekkaya transferi ve Ganyotçu karakterine daha fazla sahne yazılmasıyla Kolpaçino ilgi gördüğü sürece devam edebilecek başarılı ve özgün bir komedi serisi.Sektörün emekçilerinden Şafak Sezer’in yazıp yönettiği Kolpaçino sinemalarda! İyi seyirler. -Uyarı- Hala daha ‘kadın ticareti’ dünya ekonomisinin bel kemiğini oluştururken filmdeki kadın esprileri beni hiç mi hiç rahatsız etmiyor açıkçası. -Uyarı- -Spoiler- -Hayat nerede başlarsa orada biter.Ebe tokatı nereye atarsa imamda pamuğu oraya tıkar. -Spoiler-
Rezil, berbat bir film. Küfürlerin g-t, s-k, vb. bolca olduğu, senaryosu rezil, iğrenç bir film. Yine de beğenen olabilir. Filme çok beğenen bile yanında kız arkadaşıyla gidemez. Adam olan kız arkadaşıyla gitmez, söylemesi
Arkadaslar gecen hafta arkadaslarla gitmis bulunduk kolpacino bomba falan aramayin sakin bos bir film gitmesekte olur dedigimiz cok oldu arkadaslar arasinda fragmani izlemek yeterliymis anasini satayim dedikmi dedik..
Osman pazarlamadan daha kötü olamaz dedim, oldu. Arkadasla çıkışta bilet almasını engelleyecek insanlari aradik hatta. Ilk hafta gösterimine gittik arkadaşla, yaklasik bi 10 kisi izledi bu arada. ( ankara kentpark avm) nasil rekor kirmis film hayretler içindeyim. Son 1 ayda 4 filme gittim. En isi deadpool ve kaçma biraderdi.
Berbat. samimi söylüyorum çok kötü. Diğer bazı filmlerdeki (Çakallarla dans-3 düğün dernek-2 ) gibi seri bozulmuş. 1 ve 2 çok izlendi diye 3. filme nasıl olsa gelirler diye mi böyle yapıyorlar anlamıyorum
Yorumlarda Atıp tutan çok insan olmuş bence onlar sinemaya bile gitmemişlerdir. Küfür var diyorlar her sahnede toplasan 10 sahnede vardır. Çok kaliteli espiriler var paranıza yazık filan olmaz arkadaşınızla girerseniz filmden sonra sahnelerdeki replikleri tekrarlama garantisi var çok eğleneceksiniz.
Bu filmi uzun zamandir bekliyordum ama safak sezer kolpacino serisinin en kotu Izlemesekte olur bir film cekmis baskan karakteri disinda diger oyuncularin karakteri oturmamis komedi filmi diye yazilmis ama 3yer disinda bunu bile hissettirmiyor...
izledim ve hiç beğenmedim.Olmamış bu.İkinci serisinin ayni espirilerine yer vermisler birde sürekli dayak sahnesi.sonuc filmden çıkanların dediği gibi keşke başka filme gitseydik
Kolpacino 1 ve 2 de gülmekten yerlere yattım diyebilirim ancak bu hiç komik değildi. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Zaten 1 ve 2 yi izlemeyen asla gitmesin bağlantılı. Gerçekten özetle kalitesiz ve anlamsız saçma sapan bi film olmuş
Kolpaçino 1 ve 2 gerçekten güzel ve izlemesi keyifliydi. Zaten çok büyük bir beklentim yoktu bu filmden ama biraz gülmek ve güzel vakit geçirmek için gittim. Fakat izlediğim en sıkıcı, en saçma, konusuz ve kesinlikle zaman kaybı diye tabir edebileceğim kötü bir film olmuş. Erkan Petekkaya'nın mafya performansı Hakan Ural'ın yanında solda sıfır kalmış. Replikler, diyaloglar, güldürmeye çalışma çabası ve tekrarlanan espriler saçmalık ötesi olmuş. Film boyunca gösterilen sahneler hep birbirine bağlanır diye bir umut bekledim ama hiç birşey olmadan film saçmasapan bir şekilde sona erdi. Verdiğimiz paraya, kaybettiğimiz zamana acıyarak çıktık salondan. Belli ki dördüncü film gelecek. Bu filmle ona biraz bütçe sağlamışlar. Ne de olsa Kolpaçino adına gelir herkes diye düşünülmüş anlaşılan. Sıfır maliyetle çekilen ruhsuz bir film olmuş bu. Bu milleti kandırmayı bırakın ve lütfen güzel şeyler yapacaksanız yapın sadece. Aksi halde paralar çöpe gidiyor ve güven kaybediyorsunuz. Daha kolpaçino molpaçino izlemem. Bu filmi de kimseye izletmem diye düşünüyorum.