Olur Olur!
2,9

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
fena olmayan ama yer yer sıkan bir yapım olmuş ama Şinasi Yurtsever ve onur buldu ikilisi filmi tek başına alıp götürmüşler onlar için bile izlenebilir iyi seyirler...
Mehmet Can Ö.
Mehmet Can Ö.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Başlarında hiç gülmedim ancak ilk perdenin sonuna doğru Şinaşi Yurtsever'in yaptığı espiriden yıkıldım. Ondan sonra güldüğüm bir yerler oldu. Ancak film sonlarda bende koptu. O yarışma ve ünlüler. Birde Ciguli'yi görünce üzülmedim değil. Ali Ağaoğlu zaten beni yıktı. En son söylenen şarkı güzeldi. Eğer seviye son anlardaki gibi olursa 2. filmin gelmesini isterim.
Muharrem Ç.
Muharrem Ç.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Küfürleri biraz sizi yanınızdakilere utandıracak şekilde fazla cinsel öğe içeriyor. Güldürme ve hüzünlendirme konusunda başarılı. Senaryo da orjinal.
Ama küfür ve cinsellik olmadan komedi olmaz algısı bu filimde de vardı malesef.
fatih K.
fatih K.

10 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Filmdeki oyuncu kadrosuna bakılınca komedi anlamında beklentiler büyük oluyor. Bu anlamda çoğu kişinin beklentilerini karşılamayacak cinsten. Espriler ve duygusal sahneler ile seyirciyi yakalayabiliyor fakat daha iyisi yapılabilir. izlemeye değer bir film.
Sedat Y.
Sedat Y.

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
genel olarakbeğendim ancak baştan biraz ağır ilerledi sinemeda o kadar çok sıkılan vardıki filmi bırakıp telefonda oynayanlar vardı son sahneye kadar çok etkili espriler yoktu en azından kahkaha attıracak kadar rakı masasından sonra koptu zaten ordan sonra gülmekten gözümden yaş geldi diyebilirim duygusal sahneler de dahil olmak üzere emeğinize sağlık başarılar ama espriler üzerinde daha etkili işler olabilir diye düşünüyorum