Olur Olur!
2,9

UFUK Ü.
UFUK Ü.

13 Ekim 2014 tarihinde eklendi
filmin fragamnı deli komik olmuş ama ne zaman vizyonda ve nerde ? 7 kasım yazıyor ama hiç biyerde yok ???
Cihan C.
Cihan C.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filmin galasına 2 gün önce gittim.Film bu zamana kadar izlediğim en komik filmlerden biri.O kadar komik sahne ve muhabbetler var ki bunların hiçbiri fragmanda yok.Fragmana bakarsanız film saçma gibi gelebilir ama gidin izleyin derim.Şinasi Yurtsever, İşler Güçler ve Kardeş Payı'ndaki performansının çok üstüne çıkmış.Baştan sana aralıksız güldüm diyebilirim.Yani yapım ekibinden fragmanı hazırlayan kişi kimse gerçekten çok kötü fragman hazırlamış.En gereksiz ve heyecanın en düştüğü noktaları fragmana eklemişler.Tabi herkes galada olamıyor, fragmana ve içeriğe bakarak sinemaya gidiliyor.Fragmandan dolayı birçok kişi bu filme gitmeyebilir.Ama size tavsiyem düşünmeden gidin.Recep İvedik veya Cem Yılmaz filmleri bunun yanında tatsız tuzsuz kalır yani.Gerçekten çok güldüm.
Erhan B.
Erhan B.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
şuan vizyonda mı? bilen varmı? onur buldunun oyunculuğu zaten süper bu filmde olmuş ama ilk soruma cevap verecek biri var m ı?