Birleşen Gönüller
4,1

Mehmet Mustafa Z.
Mehmet Mustafa Z.

30 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Bugün izledim filmi, gerçekten çok başarılı bir prodüksiyon olmuş, çok duygulandım. Hem sahne tasarımları, hem anlatım, hem senaryo, hem de oyunculukları çok başarılı buldum. Türk filmlerini genellikle para tuzağı olarak gördüğüm ve hep hayal kırıklığına uğradığım için sinemada izlemeyi tercih etmeyen biri olarak bu sefer tam tersini yaşamak beni çok sevindirdi. Başka bir ülkenin prodüksiyonu olsaydı eminim birçok ödüle aday gösterilirdi. Kısacası abartıdan uzak, duygulu (romantik film sevmem aslında) ve gerçek anlamda başarılı bir film. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Son bir not olarak; en son Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde çıkar çıkmaz "bi daha seans olsa tekrar girip izleyebilirim" hissini bu filmde de yaşadım.
Ragıp K.
Ragıp K.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Şu ana kadar izlediğim en iyi yerli yapım diyebilirim.Emeği geçenlerin ellerine sağlık!
Ertuğrul H.
Ertuğrul H.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Senaryosu ve hikayenin işlenişi ile çok güzel bir filmdi, izlerken burası da olmamış dediğim bir şey yoktu, başlayan hikaye bitmedi yarım kalan bir şeyler var dedirtmiyor. Türk sinemasında bu kalitede bir yapım izlememiştim, izleyin kesinlikle değer.
Sema S.
Sema S.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu ve konusuyla muhteşem bir duygu seli yaşadık emeği geçenlere teşekürler yürekler sizler.
Ebubekir T.
Ebubekir T.

Süpper bir Filim Herkese Gitmesini Öneririm :D :D :D
mucahit bey
mucahit bey

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Ahıska Türkleri'nin hikayesinin sahneye dökülmüş olduğu ilk Türk sineması. Ağlama garantili çok güzel bir film . Orta Asya daki Türk kardeşlerimizi hatırlama adına güzel bir film.
Emrah G.
Emrah G.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filmi izledim. İyi oldu izlediğim. Birazdan 5 kişilik ailemi götüreceğim izlemeye harika bir film insanın uğruna fedakarlık yapacağı bir insanlık adına bir davası olmalı temasını da işlediğini düşünüyorum
Zafer E.
Zafer E.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Eskiyadan sonra Türk filmlerinde yeni cagin baslangici
Seçil B.
Seçil B.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Ben bir sürgün çocuğuyum, kafkas göçmeniyim. Halkımın atalarımın yaşadığı zülm çok açık ve çok net aktarılmış. O dönemin izlerini taşıyan biri olarak çok etkilendim. Çoğunun haberi bile olmayan bir ırkın ne denli zorluklar yaşadığını görebilirsiniz. Sinema tarihinde Çerkes Sürgününü konu alan en iyi film diyebilirim içinde her şeyi bulmak mümkün. 1940’lı yıllarda Sovyet Rusya’sından, 1990’lı yıllara uzanan ve bu zorlu yolda yürüyen iki ayrı sevdanın, yıllara ve uzun mesafelere rağmen durmayıp devam etmesini konu alan “Birleşen Gönüller” filmi gerçek bir hikayeden alınarak senaryolaştırılmış. Çoğu filmde ağlamış biri olarak söylüyorum ki en çok ağladığım filmde bile bu kadar çok ağlamadım. Muhteşem akıcı bi öykü ve harika bi ekiple çekilmiş. İzlenmesini şiddetle tavsiye ederim...
Metin G.
Metin G.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filme gidebilmek için epey uğraştık zira semtimizdeki en küçük sinemanın en küçük salonunda bozuk bir ses sistemiyle izlemek zorunda kaldık halbuki şu an en sıradan filmler büyük salonlarda boş salona oynuyor!.. Bu durumu içinde bulunduğumuz baskı ortamına bağlıyorum. Filmin senaryosu çok güzel, çok duygusal ve genel olarak çok beğendiğim.. İlk yarısı pek hareketli değil ama 2.yarısında film daha hareketleniyor ve finale doğru film adeta şahlanıyor, duygu seline kapılıyorsunuz. Babam ve Oğlum filminden sonraki favori Türk filmim diyebilirim, en kısa sürede düzgün bir salonda tekrar izleyeceğim.
Ismet D.
Ismet D.

29 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filmi izledim Sanatsal değeri ışık,ses ve diğer kalitesine lafım yok Fakat filmin işlediği konuya baktığımızda Nazilerin çalışma kamplarının,savaş sahnelerinin filmde süresinin çok uzun oluşu, Bu filmi kucağında üç aylık çocuğuyla Ailece izlemeye gelen anne,babalar ve bu çocukların bu savaş sahnelerini izlemek zorunda kalmaları, Nazi sahnelerinin Yahudi soykırımı film sahneleri ile aynı oluşu, Hizmet konusunun çok kısa işlenmesi , Filmin bütçesinin 10 Trilyon gibi yüksek oluşu, Böyle bir filme bu yüksek meblanın harcanması üzücü
sinema
1 ziyaretçi
20 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Amerikan sinemalarında görmeye alıştığımız bazı sahneleri bir Türk filminde görmek gurur verici. Özellikle filme hakim olan masalsı anlatım ayrı bir tat vermiş. Elbette katedecek daha çok yolumuz var ama savaşlar sadece cephede kazanılmıyor. Medya, sinema gibi argumanları kullanamıyorsanız ülke olarak, dünyayı bırakın vatanınızda bile milli menfeatlerinizi anlatamaz, uygulayamaz olursunuz. Cocuklarımız Amerikan bayraklı taytıyla Örümcek Adam yada Kaptan Amerika tarzı filmlerde ki subliminal mesajların etkisiyle yetişirken beklenen dikey yükselişi nasıl gerçekleştirebiliriz. Sinema önemli bir saç ayağı, sinema propagandanın en önemli argümanı; Batı dünyasının yıllardır kullandığı bu method, bizim değerlerimizi içerdiğinde art niyetli insanların, eleştirmenlerin dilinden kötü bir araca dönüyor nedense. Sinema sanat için yapılmaz, Shakespeare 'in bile dilere destan eserlerinin ardında siyasi gerekceler bulmak mümkündür.

Öte yandan her yapıcı eleştirede tekamüle giden bir yol vardır. Filmde aşırı gözyaşı sahnesi bulunması ayrıca Selam filminde ki (afrika sahnesinde ki gibi) pratiğe dönüşmüş yabancı öğrenci ile Türk eğitici sahnesi eksikliği var. Bu film sırf anlattığı anlatmaya çalıştığı şeyler için bunu yaparken de günümüz Türk sineması için azımsanmayacak bir seyir keyfi sunuduğu için benden 5 yıldız alıyor. Mutlaka ama mutlaka izleyin.
Uğur T.
Uğur T.

28 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Harika bir film. Herkes izlemeli. Film ekibinin ellerinize sağlık .
Ilyas C.
Ilyas C.

28 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mukemel . Hele savaş sahneleri,kulanilan dekor süper.
Dvt D.
Dvt D.

28 Ekim 2014 tarihinde eklendi
film tam bir baş yapıt . kesin izlenmesi gerekli. .pişman olmayacaksınız :)