Hüseyin Ö.
1 değerlendirme
16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film olmuş. Senaryosu, ses ve çekim kalitesi dört dörtlük bir film. Ailece izleyebileceğiniz uzun süre sizi etkileyecek, kalite beklentinizi yükseltecek bir film. Sakın kaçırmayın.
Hollywooda gore kiyaslarsan elbet eksik bulursun ama Türkiye sartlarinda yapilmis en iyi filmlerden bence. Konusuda iyi. Nazilerden hizmete basarili bir şekilde bağlayabilmeleride takdire şayan. Bu aralar izlenilebilecek en iyi film.
Gorsel efekt muzik kurgu cok guzel oyuncular cok guzel. Ozellikle toplama kampi savas sahneleri cok gercekciydi; savasin ne kadar korkunc birsey oldugunu derinden hissettiriyor. Aski sevgiyi cok guzel anlatiyor. Herseyin otesinde ilahi ask ve sevgi icin insanlarin nelere katlandigini da gercekci abartisiz yonleriyle izleyiciye cok guzel aktaran bir filim. Butun oyuncular cok iyiydi. Bence gise rekorlari kiran titanikle esdeger bir filmdi. Yonetmeni ve oyunculari tebrik ediyorum herseyin cok dozunda oldugu guzel bir sinema filmi olmus. Butun herkese tavsiye ederim bence mutlaka izleyin ama yaninizda mutlaka mendil goturun cunku goz yaslarinizi tutamayacaksiniz!
konu harika. konu bütünlüğü de çok güzeldi.sahneler ve çekimleri hakkında da zannımca en merhametsiz eleştirmenlerin dahi diyecek birşeyi olmaz. babam ve oğlum tadında duygu yüklü ve anlamlı bir film izlemek isterseniz bu yaşanmış hikayeyi kaçırmayın.
Son yıllarda yapılmış en büyük Türk yapımı bence. Sadece Cennet ve Niyaz'ın hikayesi olsa idi efsane olurdu vs. şeklindeki yorumlara katılmıyorum. Türkiye'nin dünyaya en büyük ihracatı olan eğitim çalışmalarının ustaca beyaz perdeye yansıtılmasının bir 'cemaat' faaliyeti şeklinde algılanması yanlış.
son yılların en güzel Türk filmi olduğunu düşünüyorum insana sevmenin gerçek anlamını hissettirmesi ve zorluklara ancak sevgi ile katlanılabileceğini anlatan bu filmlerin devamını canı gönülden beklemekteyiz.
Çok ama çok başarılı bir yapıt olmuş. Resmen ön yargı ile açık aramak için gittim. Ancak ağlamaktan kızarmış gözlerle çıktım salondan. Tavsiyem mutlaka eşinizle gidin. Diğer yorumcuların dediği gibi Türk sinemasında çıta çok yükselmiş bu filmle. Emeği geçenlere teşekkürler.
İnsanlar eleştiri yaparken hep filmi çekenlerin dünya görüşünü ön plana alıyorlar. Ben bu ön yargıdan uzak durarak eleştiri yapmak istiyorum. Birleşen Gönüller filmi izlediğim Türk Filmleri içerisinde en iyilerden biriydi diyebilirim. Sanatsal kaygılar, kurgu, senaryo, oyuncular - ve özellikle yabancı oyuncular- her yönüyle mükemmeldi. Sinemada izleyip de verdiğim parayı hak etmedi diyecek olan çok azdır. Herkese tavsiye ederim.
Çok şahane bir film olmuş. Görsellik, konunun işlenişi, oyunculuk ve de müzikler gerçekten övülmeyi hak ediyor. İnanın amerikan yapımı tadında bir film. Gidin, görün ve mendillerinizi hazır edin. Pişman olmazsınız. Hem duygusallık hemde aksiyon var filmde. Tek kelime ile mükemmel olmuş. 10 puan.
Öncelikle tarafsız olursanız bu film asla 3 Yıldızı haketmiyor . Tamamen 5 lik .Objektif bir pencereden bakıldığında , şimdiye kadar yerel sinema olarak yapılmış en iyi yapıtlardan biri . Hollywood stüdyolarında Çekilen bu özel film Gerek görsellik , maliyet , oyunculuk gerek senaryo ve konu olarak göz dolduruyor . Sinema severler kaçırmamalı.Duygu yüklü bu dram filmi bu tarza Alışık olmayanlarada kendini izlettiriyor. Ailenizle , sevdiklerinizle çoluk çocuk gidip keyif alabileceğiniz çalışmalar sürekli olmuyor.Hala vizyonda iken Kaçırmayın derim .
Dip Not : Yanınızda mendil bulundurursanız faydasını görürsünüz ;) . Şimdiden iyi seyirler
Bugün izledim filmi, gerçekten çok başarılı bir prodüksiyon olmuş, çok duygulandım. Hem sahne tasarımları, hem anlatım, hem senaryo, hem de oyunculukları çok başarılı buldum. Türk filmlerini genellikle para tuzağı olarak gördüğüm ve hep hayal kırıklığına uğradığım için sinemada izlemeyi tercih etmeyen biri olarak bu sefer tam tersini yaşamak beni çok sevindirdi. Başka bir ülkenin prodüksiyonu olsaydı eminim birçok ödüle aday gösterilirdi. Kısacası abartıdan uzak, duygulu (romantik film sevmem aslında) ve gerçek anlamda başarılı bir film. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Son bir not olarak; en son Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde çıkar çıkmaz "bi daha seans olsa tekrar girip izleyebilirim" hissini bu filmde de yaşadım.